Home Aktuelt Utforsk gode overnattinger når du reiser og vil spare penger

Utforsk gode overnattinger når du reiser og vil spare penger

by Content Marketing

Utforsk gode overnattinger: Er det mulig å få gratis overnatting mens du reiser internasjonalt? Det er kanskje ikke alltid mulighet for å få gratis, men det er hvert fall ingen tvil om at du kan spare mye penger på å ikke bo på et fem-stjerners hotell.

Det er viktig at du må gjøre litt forberedelse og forvente en noe uortodoks internasjonal erfaring. 

Couchsurfing eller sofasurfing

Couchsurfing er en budsjettvennlig måte å reise på. Dette er brukt av tusenvis av reisende over hele verden.

Innbyggere i samfunnet i utlandet, eller verter, er villige til å akseptere reisende som gjester og tilby en sofa, seng eller til og med et ekstra rom uten kostnad, uavhengig av nasjonalitet.

Kanskje er du til og med heldig nok til at du kjenner noen du kan bo hos.

De lokale innbyggerne som ønsker sofasurfere velkommen er vanligvis åpne og ivrige etter å samhandle med verden rundt dem. Du bør huske på at du kanskje ikke alltid får overnatting i verdensklasse, men det er vanligvis en berikende opplevelse for både surferne og vertene.

Dette er også en super måte å spare penger på, så nå trenger å lære alt om refinansiering av lån for å kunne dra på ferie.

AirBnb fremfor hotell

Airbnb har virkelig blåst opp de siste par årene, men det er fortsatt en fin måte å spare noen noen kroner og få mer av en autentisk opplevelse.

Spesielt hvis dere er flere som kan dele en bolig. Da er det mye penger på å spare på å bo på en AirBnb fremfor hotell.

I tillegg til å være en flott måte å reise på et budsjett, vil du få anbefalinger fra vertene dine og tips som mest sannsynlig vil spare deg enda mer penger.

Eller kanskje et hostell

Hostell er en super måte å reise billig på. Du kan for eksempel bruke en nettside og app som heter Hostelworld som enkelt lar deg booke hosteller over hele verden.

For å gjøre det billigst mulig må du bo på sovesal der det gjerne er andre mennesker, men det betyr ikke at det ikke kan bli en super tur likevel.

Det å dele rom kan være en super måte å bli kjent med nye mennesker på.

I tillegg er det ofte mye sosialt som foregår på hostellet. Det er restauranter og ofte er det også temakvelder eller opplegg som gjør at enkelt kan bli kjent med nye mennesker fra hele verden.

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.