Home DestinasjonerNordenDanmark København med artig corona-avstand i Goboat

København med artig corona-avstand i Goboat

by Trond Thorud
københavn-med-artig-corona-avstand

København med artig corona-avstand, fordi det fortsatt er stramme corona-restriksjoner. Da tenker danskene kreativt. Det københavnbaserte selskapet Goboat har kommet med en artig løsning, med at du kan nyte konserter, kino- og matopplevelser i en liten båt ute på kanalene, med trygg avstand til fremmede mennesker.

Et spesialdesignet kabelsystem over en 80 meter bred kanal, gjør det mulig å servere mat og drikke ut til båtene. Dette er nok et eksempel på strålende nytenking under pandemien, som gjør det mulig å drive morsomme og trygge argementer.

København med artig corona-avstand

Goboat har lenge vært et populært konsept blant lokalbefolkningen og tilreisende. Båtene er drevet på solenergi og laget av resirkulerte plastflasker, så her kan man utforske de mange kanalene i København på en miljøvennlig måte. Nå vil Goboat også være vert for flytende arrangementer og matservering.

Konseptets kapasitet er på 44 piknikbåter med maksimum åtte personer per båt. I tillegg vil det være mulig å delta på arrangementene fra land ved å kjøpe seter (strandstoler) på det lokale streetfood markedet, Teglværket, som har en tilhørende sandstrand.

Før du seiler inn i det flytende konsertområdet, er en stor del av opplevelsen turen fra Islands Brygge, hvor du leier båten. Islands Brygge er et populært havneområde i sentrum av København. Ideen om å skape et flytende sted i hjertet av byen oppstod som en løsning under pandemien, men det forventes å bli ett permanent tilbud som vil gi minneverdige opplevelser til både lokalbefolkningen og besøkende i mange år fremover.

Liker du artikkelen om København med artig corona-avstand, så gi oss en like og del på Facebook


Retro campingvogner og camping som det engang var

Retro campingvogner, campingutstyr man husker som liten, til ultramoderne glampingtelt – her får du et nostalgisk tilbakeblikk på campinglivet gjennom historien, ved Egeskov Slott på Fyn i Danmark. Campingliv og slottsliv virker kanskje som to vidt forskjellige ting, men Egeskov og Dansk Campingunion (DCU) har overraskende mye til felles.

retro campingvogner

Du liker kanskje også

Reiseliv