Home DestinasjonerNordenDanmark København med artig corona-avstand i Goboat

København med artig corona-avstand i Goboat

by Trond Thorud
københavn-med-artig-corona-avstand

København med artig corona-avstand, fordi det fortsatt er stramme corona-restriksjoner. Da tenker danskene kreativt. Det københavnbaserte selskapet Goboat har kommet med en artig løsning, med at du kan nyte konserter, kino- og matopplevelser i en liten båt ute på kanalene, med trygg avstand til fremmede mennesker.

Et spesialdesignet kabelsystem over en 80 meter bred kanal, gjør det mulig å servere mat og drikke ut til båtene. Dette er nok et eksempel på strålende nytenking under pandemien, som gjør det mulig å drive morsomme og trygge argementer.

København med artig corona-avstand

Goboat har lenge vært et populært konsept blant lokalbefolkningen og tilreisende. Båtene er drevet på solenergi og laget av resirkulerte plastflasker, så her kan man utforske de mange kanalene i København på en miljøvennlig måte. Nå vil Goboat også være vert for flytende arrangementer og matservering.

Konseptets kapasitet er på 44 piknikbåter med maksimum åtte personer per båt. I tillegg vil det være mulig å delta på arrangementene fra land ved å kjøpe seter (strandstoler) på det lokale streetfood markedet, Teglværket, som har en tilhørende sandstrand.

Før du seiler inn i det flytende konsertområdet, er en stor del av opplevelsen turen fra Islands Brygge, hvor du leier båten. Islands Brygge er et populært havneområde i sentrum av København. Ideen om å skape et flytende sted i hjertet av byen oppstod som en løsning under pandemien, men det forventes å bli ett permanent tilbud som vil gi minneverdige opplevelser til både lokalbefolkningen og besøkende i mange år fremover.

Liker du artikkelen om København med artig corona-avstand, så gi oss en like og del på Facebook


Retro campingvogner og camping som det engang var

Retro campingvogner, campingutstyr man husker som liten, til ultramoderne glampingtelt – her får du et nostalgisk tilbakeblikk på campinglivet gjennom historien, ved Egeskov Slott på Fyn i Danmark. Campingliv og slottsliv virker kanskje som to vidt forskjellige ting, men Egeskov og Dansk Campingunion (DCU) har overraskende mye til felles.

retro campingvogner

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.