Home Annonseinformasjon Reiselivs annonseinformasjon og fakta – dine muligheter

Reiselivs annonseinformasjon og fakta – dine muligheter

by Reiseliv

Reiseliv annonseinformasjon og fakta

Reiselivs annonseinformasjon og fakta: Reiseliv.no er Norges første reisemagasin på nett, og startet digitalt i 2000. Dag og natt leses vi av mennesker på let etter reiseinformasjon, reisemål, reiseutstyr og andre reiseprodukter. Sammen kan vi finne en spennende merkedsføringspakke som gir resultater.

bannere som gir salg

Annonsørinnhold – Rett på sak

Annonsørinnhold er blitt den store trenden innen markedsføring i digitale medier. I stedet for tradisjonelle annonser, kjøper annonsør søkbare tekster med troverdig innhold som leserne får tilitt til. Meget effektiv reklame og kontaktskapende.

Om annonsørinnhold


Babel Guesthouse i Kambodsja er et norskdrevet hotell og satser mest på norske gjester. Se hva hotellet skriver om seg selv i annonsørinnhold:

Babel Guesthouse; bo her og se Angkor Wat

.

Megabanner – Ekstrem synlighet

Reiseliv.no bruker Megabanner øverst på ulike sider knyttet til kategorier. Du når presist det leserne er interessert i. Megabanneret på toppen gir en ekstrem eksponering. Vi bruker i liten grad tradisjonelle bannere, kun toppbanner til høyre for logo og i annonsørinnhold for å understreke budskapet.

Mer om bannere


Materiell og formater

Her finner du formater og informasjon om materiell.


Vi designer for deg

Trenger du hjelp til design eller noe annet, så hjelpe vi deg gjerne.

Video – Liv som skaper interesse

Video i digitale medier er mer og mer vanlig, og leserne fatter lett interessene for dette aktive mediet. Video sammen med gode tekster er den helt profesjonelle kombinasjonen. Finn ut hvordan du kan eksponere deg med video på Reiseliv.no.

Mer om Video


Kontakt og priser

Reiseliv.no utgis av Reiseliv.no AS.
Kontakt oss angående annonsering ved å sende oss noen ord på kontaktskjerma nederst på siden her.


Kontaktskjema – Fyll inn her og du hører fra oss

    Reiselivs annonseinformasjon og fakta – dine muligheter. Her finner du det meste av informasjonen du trenger om hvordan markedsføre ditt selskap og tjenester på Reiseliv.no. Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål.

    You may also like

    Reiseliv