Home DestinasjonerNordenFinland Finland: På toppen av Klaus K i Helsinki

Finland: På toppen av Klaus K i Helsinki

by Yvette-Marie Solem

Du bor som en prinsesse når du sjekker inn på en av toppleilighetene på Klaus K Hotel i Helsinki.

Størrelsen på hotellrommet minner om en luftig to-roms leilighet i Oslo. Og med en bredde på ti meter med topp til tå vinduer ser du rett ut på den mest fotograferte bygningen i Helsinki, Katedralen, som ruver 65 meter høyt på Senatstorget. Som den heldige beboer i 7.ende som er toppetasjen på Klaus K, får du både egen inngang og heis ti meter fra hovedinngangen til hotellet. I tillegg har du også en egen, stille lounge som du deler med de andre i 7.ende, der du kan sitte og skrive til byens lyder eller bare la tankene suse. Frokosttidene passer perfekt for b-mennesker, der frokostserveringen varer helt til klokken elleve.

Klaus K er også et unikt sted som setter de estetiske sansene i sving. Hvor hen du beveger deg, ser du lekre designeffekter, fra lamper som er dekorert med spraymalet drivved til flere vegger dekorert med fargede lyseffekter. Klaus K har også lydtette hotellrom. En velsignelse for de som setter pris på privatlivets fred og ro.

Luftig sauna

For finnene er badstuen en hellig plass, og Finland har hele tre millioner saunaer overalt som er mye tatt i betrakning at landet har rundt fem millioner innbyggere. Og det Klaus K  mangler av saunafasciliteter, kan du lett gjøre om til en luftig opplevelse når du tar turen ned til havna der pariserhjulet står. De mørke boksene du ser i pariserhjulet representerer verdens første sauna i luften som åpnet i 2016! Her svetter du ut kroppens slagstoffer samtidig som du snurrer sakte rundt og nyter utsikten av Helsinki i 90 varmegrader. God fornøyelse!

Finland: Hotellrommet på Klaus K i Helsinki i 7.etasje er innredet med lekre lysdetaljer. Foto: Yvette-Marie Solem

Finland: En eksklusiv lounge på taket der du kan jobbe i fred og ro. Kun adgang for de som bor i 7.etasje. Foto: Cristina Maria Solem

Finland: Selv trappen som går ned fra resepsjonen til hotellets bar er elegant dekorert med lys. Foto: Yvette-Marie Solem

Finland: Helsinkis Katedral på Senatstorget. Foto: Cristina Maria Solem

 

Klikk her for å bestille ditt opphold på designhotellet Klaus K i Helsinki

Les også:

Mallorca: Rett ut på en solseng på voksenhotell

Italia: Grand Majestic Gia Hotel i Bologna

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.