Hjem Din reiseartikkel!

Din reiseartikkel!

Se alle REISEARTIKLER skrevet av Reiselivs lesere

 Her kan du selv legge inn din egen reiseartikkel med bilder, en artikkel som da vil bli publisert her på Reiseliv.

Slik gjør du det:

Skriv inn navnet ditt, alternativt et pseudonym. Dette blir stående som forfatter av artikkelen.
Skriv inn eposten din. Den blir ikke tilgjengelig for lesere, men kan hentes opp av Reiseliv dersom vi ønsker å ta kontakt.
Skriv inn tittel på artikkelen, ca 30 til 40 bokstaver med mellomrom.
Skriv inn noen tags fra innholdet i artikkelen. Bruk komma (,) mellom hver tag.
Velg 1 – én kategeori. Handler artikkelen om ett bestemt land, velg det, ikke verdensdel.
Lim inn hele artikkelen din i vinduet “Post content”. Gi artikkelen korte avsnitt og gjerne med noen mellomtitler. Du kan  bruke 1-3 linker i artikkelen. En ideell artikkel inneholder ca 1000 ord, men opp til deg. Vis at du er en god reiseforfatter!
Din reiseartikkel må ha BILDER, og da må du lage bilder i breddeformat, og at de er 1500×1000 pixels (15×8 cm). Høydeformat maks 1500 pixels høyt. Det første bildet du velger, blir hovedbildet. De andre publiseres i den rekkefølgen du laster opp bildene. Maksimum 5 bilder av høy kvalitet. Vis at du også er en god fotograf!
Når du har gjort alt dette, klikker du på “Submitt”. Og artikkelen legger seg på Reiseliv, klar til å bli godkjent for visning. Vanligvis samme dag, men det kan ta oss opp mot 3 dager å fikse litt på den om nødvendig, lese korrektur osv, og godkjenne artikkelen for publisering.
Har du en reiseblogg kan du gjerne bruke artikler derfra og lage lenke til den. Det er god reklame for deg!
Spennende? Kjør på med dine reiseartikler!
Facebook, Instagram, Twitter og andre medier: Ikke glem å gjøre reklame for artikkelen din. Spre melding på dine sosiale medier og andre steder om hva du har publisert her på Reiseliv! Artikkelen og hovedbildet ditt legger vi selvfølgelig ut på vår Facebook og Instagram også.

Please complete the required fields.
Please select your image(s) to upload.