Home Aktuelt Reisefordeler med kredittkort

Reisefordeler med kredittkort

by Content Marketing

Du kan spare mange penger når du reiser med kredittkort. Reisen din kan bli tryggere også. Trikset er å velge et kort som inkluderer de rette reisefordelene.

Det finnes godt over 200 forskjellige norske kredittkort. Så å si samtlige inkluderer fordeler. Banker og kredittkortselskap utruster kortene sine med fordeler for å lokke flere til å skaffe seg kort.

Hvilke fordeler du får med hvilke kort, kan variere mye. Derfor lønner det seg å sammenligne kortene og fordelene for å ende opp med et kort som kan gjøre reisen billigere og tryggere. Dette er noen av fordelene som følger med gode kredittkort for reiser:

1. Gratis reise- og avbestillingsforsikring
Mange kort inkluderer gratis reiseforsikring som aktiveres automatisk når du betaler minst halvparten av reisekostnadene med kortet. De beste kortene inkluderer også gratis egenandelsforsikring for leiebil.
2. Rabatter og bonuser
Gode kredittkort kan gjøre reisen billigere. Rabatter på flybilletter, leiebil og hotellovernattinger er noen av fordelene. Noen kort hjelper deg med å samle bonuspoeng du kan bruke på reisevirksomheten.
3. Lavere kostnader
Med noen kredittkort slipper du å betale gebyr på uttak av kontanter i utlandet. Andre kort har lavere vekslingsgebyr.
Les mer: Finn de beste kredittkortene for reiser på Bestekredittkortet.com.

Ekspertenes favoritter

Nettstedet Bestekredittkortet har i en årrekke hjulpet nordmenn med å finne gode kredittkort.

Dette er noen av kortene nettstedet anbefaler for deg som er glad i å reise:

1. TF Bank Mastercard

TF Bank Mastercard fra bergenske TF Bank er et bra kredittkort å ha med seg på reiser. Det har, blant annet, en god forsikringspakke som også inkluderer egenandelen for hendelser med leiebil.

TF Bank samarbeider med Gouda om reiseforsikringen. Den dekker, blant annet, økonomiske tap hvis du må kansellere en reise med inntil 300.000 kroner. Dette er svært høyt sammenlignet med andre tilbud.
● Du slipper også å betale gebyr for uttak av penger.
● Vekslingsgebyret er 1,75 % som er det laveste du kan få med kredittkort.

I tillegg kan alle som eier TF Bank-kortet spare penger på handel hos mer enn 200 norske forhandlere. Blant forhandlerne finner du flere hoteller, restauranter og kjente reisedestinasjoner.

2. Bank Norwegians kredittkort

Den kanskje største fordelen med et kredittkort fra Bank Norwegian er koblingen til flyselskapet Norwegian. Du kan tjene CashPoints på alt du kjøper med kortet. På det meste, kan du få inntil 16 % av beløpet du betaler med kortet som poeng. Poengene kan du bruke for å redusere prisen på flybilletter og andre reiseprodukter hos Norwegian.

Kortet inkluderer også gratis reise- og avbestillingsforsikring. Må du avbestille en reise for eksempel, har du dekning for inntil 50.000 kroner av reiseutgiftene. Kostnadsnivået er også hyggelig:

● Det er ikke gebyr på kontantuttak, hverken i Norge eller i utlandet.
● Vekslingsgebyret med dette kortet er også 1,75 %.

3. Resurs Gold

Det tredje kortet Bestekredittkortet anbefaler, er Resurs Gold. I likhet med de to andre kortene, får du både gratis reiseforsikring og sparemuligheter med dette kortet også. Forsikringen du får med Resurs Gold omfatter blant annet egenandelen for leiebil.

Avbestillinger er sikret med inntil 250.000 kroner.

Som eier av Gold-kortet får du bonus for hver krone du handler for med kortet. Bonusen kan du bruke i Resurs Banks poengbutikk. Her finner du flere gode tilbud på fly, leiebil og hotell, samt mange andre reiseprodukter. Kostnadene som følger med dette kortet, er litt høyere:
● Vekslingsgebyret er på 1,95 %.
● For kontantuttak må du betale 1,95 % av uttaksbeløpet i gebyr.

Sammenlign kredittkort

Det finnes andre kredittkort også, som kanskje passer bedre for ditt formål. Flyr du ofte med SAS eller et annet selskap i Star Alliance? Da er det trolig mer lønnsomt å velge et kredittkort som hjelper deg med å samle Eurobonuspoeng raskere.

Er du stamgjest på hotell i én bestemt kjede? Sjekk om det finnes kredittkort som gir deg rabatt eller bonuspoeng på disse hotellene, slik som Nordic Choice Club Mastercard. Det går an å kombinere kredittkort også. Du kan ha ett kort som gir deg billigere flybilletter mens et annet gir deg billigere hotellovernattinger.

Start jakten på det perfekte kortet med å avgjøre hvilke reisefordeler og besparelser som er viktige for deg. Bruk dette når du skal sammenligne ulike kredittkort og fordelene som følger med.

Sjekk forsikringene

Forsikringspakkene som følger med kredittkort, kan konkurrere med betalte helårsforsikringer på flere punkter. Du bør allikevel sjekke vilkårene for gratisforsikringene grundig for å unngå at du er underforsikret på reisen.

Kredittkortforsikringene kan ha flere begrensninger enn forsikringer du betaler for. Mange gjelder kun på ferie- og fritidsreiser, for eksempel.

Forsikringspakkene som følger med kredittkort, kan konkurrere med betalte helårsforsikringer. Begge foto: Unsplass

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.