Home DestinasjonerEuropaS - Serbia Slovenia Spania Storbritannia Sveits Engelsk fotball opplever du aller best på stadion

Engelsk fotball opplever du aller best på stadion

by Per Henriksen

Engelsk fotball: En ny sesong nærmer seg med stormskritt i England, noe som betyr at tusenvis av nordmenn kommer til å valfarte over Nordsjøen for å oppleve verdens beste fotballiga. I år er den mer stjernespekket enn noen gang, og du kan oppleve noen av verdens største stjerner i aksjon.

Mange hevder sågar at de største profilene finnes på trenerbenkene. Det lukter i hvert fall svidd av navn som Antonio Conte, Jose Mourinho, Pep Guardiola og Jürgen Klopp. Det blir derfor spennende å se om noen av disse stikker av med trofeet til slutt, eller om vi nok en gang får en like stor overraskelse som for to sesonger siden.

Hvordan få billett til storklubbenes kamper?
Det er en kjensgjerning at de fleste ønsker å oppleve storklubber som Manchester United, Liverpool og Arsenal, og et godt Premier League tips er at alle disse klubbene blir med i tittelkampen i årets sesong.

Forrige sesong skilte de seks beste lagene seg klart ut både spille- og poengmessig, og du får gode odds på å tippe at et lag utenom de store klubbene kan blande seg inn i topp fire denne sesongen.

For å få billett til de største klubbene, kan det være lurt å melde seg inn i den norske supporterklubben. Supporterklubbene til Manchester United og Liverpool har begge hundrevis av sesongkort på Old Trafford og Anfield Road, og disse fordeles på medlemmene i løpet av sesongen.

Hvis du er helt fersk, kan det således være lurt å fokusere på en hjemmekamp mot et av de mindre populære lagene som Watford eller West Bromwich.

Det er oftest rift om billettene på Old Trafford, så du bør derfor være tidlig ute.

Premier League er mer enn Manchester United
Hvis du allikevel bare er generelt interessert i fotball, finnes det flere andre klubber det er lettere å få tak i billetter til.

Tottenham skal være ganske enkelt denne sesongen, ettersom laget skal spille hjemmekampene sine på Wembley mens White Hart Lane er under ombygning.

Det samme gjelder West Ham som har slitt med å selge ut nye London Stadium i Stratford.

Du finner mye sjel i de lavere divisjonene av engelsk fotball
Hvis du allikevel ønsker en mer autentisk stemning, anbefaler vi at du prøver Brentfords hjemmebane Griffin Park. Stadion ligger i Vest-London, og er en av de få arenaene i de to øverste divisjonene med ståplasser.

Andre London-lag med i lavere divisjoner med masse ledige seter på hjemmekampene sine er Millwall, Charlton og Fulham.

Transport i Englandfor å se engelsk fotball
England er et særdeles kompakt land med et veldig godt utbygd tognett, og selv om du har base i London kan du enkelt reise på dagstur andre steder for å oppleve fotballens hjemland.

Hvis du planlegger turen din god tid i forveien, kan du få fatt i Europas billigste togbilletter. Du har kanskje lest at England har Europas dyreste tog, men dette stemmer ikke hvis du kjøper billettene på nett god tid i forkant.

Vi anbefaler at du ikke kjøper billetter til langdistansetog i England på stasjonen, men hvis du blir nødt til dette, er det viktig at du kjøper deg en tur-retur billett, ettersom disse ofte koster det samme som en enveisbillett.

Ølmuseer, ølfestivaler og fotball i Belgia

Med mye øl følger også mange ølfestivaler. I løpet av ett år arrangeres det rundt 30 ølfestivaler i det lille landet med drøyt 11 millioner mennesker

Leave a Comment

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.