Home DestinasjonerNordenSverige Stress ned på Dømle Herregård i Sverige

Stress ned på Dømle Herregård i Sverige

by Yvette-Marie Solem

Inn i de svenske skoger i Varmland finner du Dømle Herregård fra 1400-tallet. Med utendørs jacuzzi, vinkjeller og badstue er dette et perfekt sted for å roe ned et stresset sinn.

Sov som en dronning, konge eller greve! Sverige har mange herskapelige overnattingssteder der du kan reise fra hverdagens stress og mas. Dømle Herregård byr på en ekte, värmlandsk oase, omkranset av skog og naturlandskap.

Herregården ligger idyllisk til med utsikt over Smårissjøen i Varmland, kun tre timer med bil fra Oslo. Gården har både egen vinkjeller, luksuriøs utendørs jacuzzi og sauna, samt egen strand. Baronen og Grevinnen er noen av rommene som du kan sjekke inn på. Alle rom på gården er oppkalt etter adelige titler. Under hotellet finner du en spennende vinkjeller med en lekker atmosfære, og dessuten Sveriges dyreste romflaske. Tohundre meter fra hotellet ligger det også en flott 18 hulls golfbane.

De fleste som reiser til Dømle Herregård kommer hit for å slappe av i rolige omgivelser. Om noen få måneder kommer et nytt Spa-anlegg på plass så stedet egner seg også for helårsturisme.

Gjester på Dømle Herregård i Sverige trives godt, og stedet gir deg følelsen av å ha kommet hjem. Foto: Yvette-Marie Solem

Dømle Herregård i Sverige har også sin egen kirke dersom du planlegger et fremtidig bryllup. Foto: Yvette-Marie Solem

Dømle Herregård i Sverige har badstue med utendørs jaccuzzi. Foto: Cristina Maria Solem

Vinkjelleren er nydelig opplyst på Dømle Herregård i Varmland, Sverige Foto: Yvette-Marie Solem

Les også:

Kanaltur: Opplev hjertet av Sveriges sjørike landskap

Sveriges beste kafeer

Leave a Comment

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.