Home Aktuelt Kombiner jobb og fornøyelse

Kombiner jobb og fornøyelse

by Content Marketing
Kombiner jobb og fornøyelse

Kombiner jobb og fornøyelse: De fleste som hører ordene “firmatur”, “kurs”, “konferanse” og “seminar” tenker umiddelbart at de neste dagene blir gørrkjedelige. Hvordan kan den som organiserer sørge for en litt mer interessant opplevelse? Ta turen på hotell, da vel!

2 timer kurs, tre dager hygge

Når de ansatte kommer sammen for å lære og utvikle bedriften, inngår det alltid et sosialt aspekt. Derfor ser bedriftens ledelse eller styre ofte disse tilfellene som en god anledning til å skape et bedre arbeidsmiljø. Å møtes i en annen sammenheng enn rundt kaffemaskinen kan være berikende på mange måter.

Navnelek eller å gå på glødende kull er sikkert spennende det, men det finnes andre alternativer. Å forlenge turen med et opphold i nye, spennende omgivelser vil kunne styrke kollegaenes samhold betraktelig. Er oppholdet over en helg, vil de ansatte ha hele turen å se frem til – i motsetning til å kun notere, pugge og irritere seg over en powerpoint som ikke fungerer helt som man vil.

Natur, hav og aktivitet

For gruppen som ser etter å oppleve Norge i idylliske naturomgivelser, er Farsund Resort et utmerket alternativ. På historisk grunn, innerst i Bjørnevåg, holder denne sørlandsperlen til. Området byr på spennende aktiviteter i mark, til havs og sportsplasser utendørs – samt en rekke flotte bygg en både kan utforske eller møtes i.

Farsund Resort byr selvsagt også på flotte kurs- og konferanselokaler, med alt teknisk utstyr på plass for en vellykket gjennomførelse. Lokalene settes opp etter ønske og kan brukes til både sosialt og arbeid. Møtet kan også kombineres med passende servering av mat og drikke.

Kombiner jobb og fornøyelse

Her overnatter gjestene i sjarmerende små hus og leiligheter, med havet rett utenfor døren.
Hotellet har også en helt egen restaurant, som er populær både blant besøkende og lokale.
Restauranten byr på retter med lokale, sesongbaserte ingredienser.

Med enkel fremkommelighet til Farsund sentrum, er det også mulig å oppleve by og den klassiske sørlandsidyllen mellom trehus og bryggekant. I løpet av året er det flere festivaler og arrangementer i byen, og særlig populært er “Kaperdagene”. Dette er en mindre festival hvor en kan lære og delta på events, som henter inn historie fra den gang pirater og sjørøvere inntok området.

På Lista, som er kjent for sin sterke amerikanske tilknytning, kan man oppleve AmericanFestival. Her trekkes de historiske og kulturelle røttene frem, og hylles med all den amerikanske pomp og prakt man kan forvente.

Andre aktiviteter som kan passe gjengen er en rolig båttur, leie av fiskeutstyr, en tur på stranden – eller kanskje en litt sprekere tur med RIB båt? Resorten kan by på både læring og moro om hverandre. Her skapes historiene som vil fortelles på kontoret i lang tid!

Kombiner jobb og fornøyelse

Byliv og luksus

Ser gruppen heller etter å oppleve litt lyx i kombinasjon med arbeidet? Da kan Hotel Klubben i Tønsberg passe ypperlig.

Kombiner jobb og fornøyelse

I nyrenoverte lokaler finner en alle fasiliteter som trengs for et avslappende og behagelig opphold. Hotellet byr på topp moderne utstyr og lokaler tilpasset en rekke ulike sammenkomster. Det største lokalet, Klubben Scene, har (naturligvis) en stor scene og plass til nærmere 650 deltagere. Ved hotellet finnes det også 13 andre møtelokaler, så her finner man noe som passer enhver sammensetning eller anledning.

Kombiner jobb og fornøyelse

Sentralt plassert midt i Tønsberg by, i umiddelbar nærhet til den velkjente bryggen, ligger opplevelsene på rekke og rad. Her finner en flere små og hyggelige butikker, restauranter og barer – men også et større kjøpesenter. Tønsberg er faktisk Norges eldste by, og preges av den vakre skjærgården og yrende kulturliv.

På Hotel Klubben vil gjestene kunne overnatte i moderne rom, totalrenovert i 2020 – og selvsagt med alle fasiliteter inkludert. Første og andre etasje trekker inn en modernisert 60-tallsstil. Historien fra den gang hotellet fungerte som en arena for teater, scenekunst og revy fremmes gjennomgående.

Kombiner jobb og fornøyelse

Etter fag, presentasjoner og ny inspirasjon kan det være hyggelig med et show! På Hotel Klubben arrangeres det flere konserter og opptredener med både kjente og nye artister, komikere og kulturfjes.

Hotel Klubben har også en helt ny egen restaurant med bar. Erfarne kokker setter sammen dekadente menyer og sørger for at alle vil finne noe som faller i smak. Det er også mulig å bestille bevertning til møtet.

Gjør litt mer ut av kurset med en kort reise, og kom tilbake til arbeidet med påfyll av lærdom, styrkede relasjoner og gode historier!

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.