Home DestinasjonerAmerika Håndbagasje på fly – ulike regler hos flyselskapene

Håndbagasje på fly – ulike regler hos flyselskapene

by Per Henriksen

Håndbagasje fly: Når du er ute etter informasjon om et spesifikt flyselskaps regler for håndbagasje, kan du komme et godt stykke på vei ved å lese gjennom selskapets generelle vilkår.

Men disse kan være omfattende, noe som gjør det vanskelig å få en klar og tydelig oversikt over hvilke regler som gjelder for forskjellige flyselskaper.

Håndbagasje-mål kan dessuten være oppgitt delvis flere steder på selskapets nettsteder.

Vi gir deg her en oversikt over de viktigste reglene for håndbagasje på ett og samme sted, noe som gjør det enklere for deg å kontrollere at din håndbagasje er i overensstemmelse med de gjeldende reglene for håndbagasje.

Koffert eller bag – uansett hva du velger å ta med om bord på flyet, er målene de samme.

I tabellen under finner du alle de største flyselskapene og lavprisselskapene, og du kan enkelt og greit se hvilke regler de ulike flyselskapene opererer med i forbindelse med håndbagasjens størrelse og vekt og også din innsjekkede kofferts maksimalt tillatte vekt.

Du kan derfor enkelt og greit se begrensningene som gjelder for selskaper som KLM og RyanAir. Bagasje-begrensningene har aldri vært enklere å forholde seg til!

For å komme i gang trenger du bare å klikke på de ulike kolonnetitlene for å sortere og finne målene som gjelder for din bag eller koffert.

Håndbagasje med både lavprisselskaper og andre flyselskaper blir en enkel sak med oversikten vår!

Mer informasjon er tilgjengelig for disse flyselskapene. Klikk på linken for bagasjeregler for å se alle detaljene vedrørende både innsjekket bagasje og gjeldende håndbagasje-regler.

** Ved reise til eller fra Dubai må håndbagasjens vekt være maksimalt 8 kg.

Dataene i tabellen over kan sorteres etter flyselskap (alfabetisk) eller etter håndbagasjens tillatte størrelse eller vekt, og du kan dessuten se hvor tung den innsjekkede kofferten din kan være for hvert flyselskap, som blant annet RyanAir. Håndbagasje-regler og annen informasjon finner du link til for hvert flyselskap i den høyre kolonnen.

Tabellen oppdateres regelmessig for at skal ha tilgang til den nyeste informasjonen om de ulike reglene for håndbagasje. RyanAir og andre flyselskapers regler oppdateres så snart vi mottar informasjon om disse.

Ansvarsfraskrivelse: Selv om vi gjør vårt beste for å oppgi den nyeste informasjonen i forbindelse med håndbagasjeguiden vår, anbefaler vi at du alltid kontrollerer informasjonen på flyselskapets nettsider. Expedia er ikke ansvarlig for eventuelle endringer eller restriksjoner som utføres/besluttes av de ulike flyselskapene.

Størrelsesguide for bagasje utarbeidet av Expedia

Få nytt fra Reiseliv på epost. Se hva vi tilbyr og bestill nyhetsbrev her

Liker du artikkelen om håndbagasje, så gi oss like og del på Facebook

Du kan søke hoteller verden rundt og bestille direkte her på Reiseliv

Leave a Comment

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.