Home DestinasjonerEuropaØ - Østerrike Skireiser til Alpene når nye høyder

Skireiser til Alpene når nye høyder

by Pelle Nilssen
2013-12-18 Alpereiser

Skireiser til Alpene er populært som aldri før. Nordens største arrangør av skireiser til Alpene, STS Alpereiser, melder om betydelig økning i salget i forhold til i fjor, i Norden.

Samlet har den hittil i høst vært på 12 prosent.

– Vi er selvsagt tilfreds med en så betydelig økning. Vi tror den fantastiske sommeren forklarer en god del. Nå er det mange som prioriterer skikjøring fremfor badeferie om vinteren, tror adm. direktør Peter Johnson i STS Alpereiser. Skireiser er heller ikke er det som er mest konjunkturfølsomt.

Det meste av kapasiteten som legges ut i markedet er solgt allerede. Og pakketilbudet Alpe Inclusive selger hakket bedre enn før.Så mye som 76 prosent av alle solgte reiser er såkalt Alpe Inclusive, dvs. at de inkluderer flyreise, overnatting, halvpensjon og heiskort. Pakkene gir god valuta for pengene og gjør ferien tidseffektiv og forenklet for gjestene, ifølge Alpereiser.

Dessuten gir Alpereiser uttrykk for det å kjøpe reisen hos en turoperatør trygghet for at alt fungerer, takket være Pakkereiseloven og Reisegarantifondet.

På norsktoppen i salgsøkning ligger klassiske Chamonix og nykommer Val Thorens.

Som vanlig er det Bad Gastein som er Norges suverent mest populære reisemål med Saalbach på en bomsikker annenplass med 43 prosent vekst fra i fjor. Deretter kommer Cervinia, St. Anton og Chamonix.

Liker du artikkelen skireiser til Alpene?

Liker du artikkelen skireiserm til Alpene, gi en kommentar eller skriv litt om din egen reise derfra på vår Facebook. Eller om du foretrekker å kommentere på Reiselivs Linkedin eller Instagram. Like bra det!

Hei, hei! Hvordan få nyttige reisetips?

Husk å melde deg på Reiselivs Temamelding så du får tilsendt mange nyttige tips om å reise. Bestill her

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.