Home DestinasjonerAfrikaMauritius Paraplyer på Mauritius og annen romantisk skjønnhet

Paraplyer på Mauritius og annen romantisk skjønnhet

by Per Henriksen
paraplyer

Paraplyer – Mauritius – Romantikk – Skjønnhet

Til Mauritius drar du på bryluppsreise, golftur, dypvannsfiske, sol og strand, god mat, et glass vin i solnedgangen og vandrer under paraplyene  Caudan Waterfront Mall i Port Louis.

Paraplyer på Mauritius er romantisk skjønnhet, har hvite sandstrender, grønne fjelltopper, turkis vann og verdens vennligste befolkning!

paraplyer

En annen form for paraplyer på Mauritius. Vakre Pamplemousses, Victoria Regia vannliljer.

Særlig ettertraktet er strendene ute på Morne-halvøya på sydvestkysten. Liker du litt mer vill natur finnes det på den vakre østkysten. Turismen og konsentrasjonen av hoteller er størst på nordvestkysten omkring Grand Baie, og her er det et spennende natteliv

Alle de større hotellene har et bredt utvalg av land- og vannsportsfasiliteter. Du betaler vanligvis et lite tillegg for de motoriserte aktivitetene, men seilbrett, kanoer og mye annet er som oftest inkludert i hotellprisen.

Nesten alle hotellene arrangerer seilturer langs kystene og til nærliggende småøyer, som for eksempel Ile aux Cerfs på østkysten. Katamarancruise tilbys fra Grand Baie.

Hvert år i desember arrangeres verdensmesterskap i dypvannsfiske på Mauritius. En havfisketur kan resultere i at du får en blå marlin, tunfisk, barrakuda eller hai på kroken.

Den perfekte bryluppsreisen
Mauritius er også det perfekte reisemålet for bryllupsreisende. Her kan du gjøre drømmen til virkelighet og gi ditt «ja» på Mauritius under øyas paraplyer. Et minne for livet!

Det perfekte golflandet!
For deg som liker golf, er Mauritius perfekt. Det finnes tre 18-hulls og flere 9-hulls baner. Golfhotellene Belle Mare Plage og Prince Maurice tilbyr gratis green fee for sine gjester.

Mauritius er et helårs reisemål
Selv om klimaet varierer en del mellom østkyst, vestkyst og høyland, er Mauritius et helårs reisemål. Den tørreste perioden er april-oktober, hvor dagstemperaturen ligger på 25-29 grader, med den kjøligste perioden i juli-september. Fra november til april er det mer fuktig og varmt med dagstemperaturer fra 28-33 grader. Stormer kan forekomme fra januar til april, men er relativt sjeldne. Vest- og nordkysten er den tørreste delen i januar og februar.

Anbefales å gjøre på Mauritius
Besøk gjerne hovedstaden Port Louis og opplev folkelivet, basaren og det fargerike markedet med eksotiske frukter, blomster og krydder. Pamplemousse, nord for Port Louis, er kjent for sin vakre botaniske have med mange eksotiske planter, hvorav en del kun finnes på Mauritius. I Grand Baie finner du et bra utvalg av restauranter, trivelige barer og litt natteliv.

Fakta om Mauritius:
Hovedstad: Port Louis Areal: 2040 km²Folketall: 1,25 millioner Språk: Engelsk og franskValuta: Mauritiske rupi (MUR)Tidssone: +2 ved vintertid +3 timer ved sommertid i Norge Klima: Subtropisk klimaBeste reiseperiode: oktober til april

Hvorfor Mauritius – ni gode grunner

Fascinerende kultur og en vennlig befolkning
Praktfulle strender
Minimal tidsforskjell
Ingen obligatoriske vaksiner
Sesong året rundt og mange spesialtilbud på hotellene fra mai til september
Daglige flyvninger fra Europa, så du selv kan bestemme reiselengde
God mat og stort utvalg av aktiviteter
Fantastiske hoteller med høy standard og førsteklasses service
De fleste hotellene er meget barnevennlige og har egne aktivitetsprogrammer og barnevaktordninger.

Liker du denne artikkelen, gi oss like på Reiselivs Facebook


Romantikk under vannet. Sånn gifter du deg på Maldivene

Sånn kan du gifte deg under vannet, omgitt av koraller og fargerik fisk.

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.