Home DestinasjonerAsiaM - Macao Malaysia Maldivene Myanmar/Burma Spill-millionærenes drømmereiser: Maldivene og månen

Spill-millionærenes drømmereiser: Maldivene og månen

by Per Henriksen

Spill-millionærene, hvor vil de? Norsk Tipping har gjennomført en millionærundersøkelse. 309 millionvinnere har fortalt hva de har brukt pengene til. Drømmereisen, et par stjerner opp i klasse, kjøpt hagle for å reise til USA på jakt, og en fra Eidsvoll har investert i skjøte på et par mål eiendom på månen. Reiselysten er tydeligvis langsiktig for enkelte spill-millionærer.

En ny undersøkelse blant Norsk Tipping sine spill-millionærer viser at så mange som 38 prosent bruker hele eller deler av premien sin på reiser.

Det er kanskje ikke så rart, men det er ferier med sol og strand som er mest populært blant millionærene. 36 prosent av dem som bruker premien sin på ferie ønsker seg litt varmere klima enn i Norge.

Undersøkelsen blant spill-millionærene viser at etter sol og strand er det 31 prosent som velger storby eller charterturer.

Kun 12 prosent reiser på Norges-ferie etter at de ble millionærer.

Vinneransvarlig Ingrid Roterud Mathisen forteller at noen av millionærene drar til akkurat den samme destinasjonen de alltid har gjort, bare oftere. Andre igjen reiser til steder de ikke har hatt råd til tidligere.

– Steder som går igjen er Maldivene, Mauritius, Thailand og USA. Også er det nok en del som syns det er fristende å bare oppgradere en stjerne eller to, eller tillate seg ting som gjør at de kjenner bittelitt på følelsen av at Lotto-millionærer ikke er som alle andre millionærer, forteller Mathisen og ler.

Norsk Tipping spurte hva slags ferie har vinnerne brukt premien på? 12 prosent på å reise i Norge, 31 prosent på en storbyferie, hele 36 prosent brukte gevinsten på sol og strand, 31 på en charterreise og åtte prosent på cruise.

I tillegg til reising bruker 30 prosent av millionærene premien sin på bil.

Millionærundersøkelsen ble gjennomført i juni 2017. 309 millionvinnere fra perioden juni 2015 til juni 2017 har svart på undersøkelsen.

Eidsvolling har kjøpt seg et skjøte for eiendom på månen. Drømmen om fremtidig feriehus kanskje… Nedenfor kan du se noe av det rare spill-millionærer bruker pengene på.

Romantikk under vannet.
Sånn gifter du deg på Maldivene

Sånn kan du gifte deg under vannet, omgitt av koraller og fargerik fisk.

Leave a Comment

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.