Home DestinasjonerAfrikaMauritius Instagram-verdig sommerferie og ubegrenset solskinn

Instagram-verdig sommerferie og ubegrenset solskinn

by Yvette-Marie Solem

Instagram-verdig: I det ustabile norske sommerværet er det mange som drømmer om en sommerferie under sydens sol. Og det gjør ikke akkurat reiselysten mindre at venner og familie daglig poster bilder av turkisblått vann og rene hvite sandstrender på sosiale medier.

Drømmer du selv om et feriested som er helt annerledes enn populære reisemål i og rundt Middelhavet, og som samtidig tar seg bra ut på Instagram, er Angsana Balaclava på paradisøya et perfekt alternativ.

Mauritius ligger øst for Madagaskar og har sukkerhvite sandstrender, blå laguner og fargesprakende korallrev, og er for mange selve paradiset. Øya er en helårsdestinasjonen som byr på 27 varmegrader og solskinn hele året.

Vannet er glassklart, og gjør dykkingen til en sanseopplevelse.

I perioden mai til november er temperaturene behageligere enn i vintermånedene. Vanligvis er det også mer nedbør i disse månedene, men på den nordvestlige siden av Mauritius, i området Turtle Bay, hvor Angsana Balaclava ligger, er det svært lav risiko for storm og regnskyll.

Likevel er hotellprisene typisk lavere i de norske sommermånedene, og det er til manges store glede, færre turister i denne perioden.

Attraksjoner på øya er dyphavsfiske av sverdfisk og andre eksotiske arter. Det finnes båter i mange størrelser og prisklasser som tilbyr fisketurer. Snorkling er en populær aktivitet siden vannet er klart som glass. Undervannsgåing, mini-ubåt, undervannsscooter.

Casela Nature & Leisure Park har 142 fuglearter i alle farger, men også kjempeskilpadder, tigre, kenguruer m.m. Besøkende kan klappe og berøre mange dyr.

Sugar Museum viser øyas 400-årige sukkerindustrihistorie blir fortalt. Vanilla Crocodile & Tortoise Park: Banantrær, bambus, palmer og mer enn 1000 Nil-krokodiller.

 

Fredfull kayakkpadling i Mauritius

Fredfull kayakkpadling er som meditasjon for sinnet

Mauritius: Idylliske omgivelser som gir perfekte bilder til den fotoglade

Idylliske omgivelser som gir perfekte bilder til den fotoglade

Mauritius: Restauranten ved resorten Angsana Balaclava

Mauritius: Restauranten ved resorten Angsana Balaclava

 

Les også: 

Time out på Mauritius

Få nytt fra Reiseliv på epost. Se hva vi tilbyr og bestill nyhetsbrev her

Liker du artikkelen om Mauritius, så gi oss Like og del på Facebook


.. ... . Reiseliv er Norges eldste reiselivsmagasin på Internett, startet i 2000.

Leave a Comment

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.