Home DestinasjonerAmerika Bryllupsideer: Drømmen om å gifte seg i solnedgangen

Bryllupsideer: Drømmen om å gifte seg i solnedgangen

by Per Henriksen

Bryllupsideer: Forlovede par som drømmer om å utveksle løfter mens de seiler inn i solnedgangen kan nå gjøre akkurat det, siden Norwegian Cruise Line kunngjorde at rederiet vil begynne å tilby lovlig anerkjente bryllupseremonier til sjøs, utført av skipets kaptein, fra og med denne måneden på Norwegian Breakaway og Norwegian Getaway, samt på Norwegian Escape når skipet sjøsettes denne høsten.

Wedding at Sea-pakken til Norwegian er en av mange bryllupsideer og inkluderer alt som par trenger for å feire bryllupet sitt, deriblant en brudebukett og matchende knapphullsblomster, champagne-skål, bryllupskake og mer, så vel som en erfaren bryllupskoordinator som hjelper dem på hvert eneste steg av veien under planleggingen. Om bord kan den store dagen nytes uten stress, siden bryllupskoordinatorene tar hånd om alle detaljene så det lykkelige paret kan slappe av og kose seg på dagen sin. Seremoniene om bord vil bli utført av skipets kaptein, mens parets ekteskapslisens utstedes av Bahamas.

I tillegg til bryllupsideer om å gifte seg til sjøs, byr Norwegian også på bryllupsopplevelser til reisemål som kan skreddersys i en av rederiets spektakulære anløpshavner.

Par som er på jakt etter bryllupsideer og planlegger sin drømmebryllupsferie med Norwegian kan si løftene sine mens de skuer ut over det glitrende havet, fra toppen av en majestetisk isbre i Alaska eller under et tak av palmer på en eksotisk karibisk strand, enten ved å velge en såkalt Harborside Ceremony, som utføres om bord mens skipet er i dokk i utvalgte anløpshavner, eller en Destination Ceremony, som utføres på land i utvalgte anløpshavner.

Seremonier kan utføres i en rekke destinasjoner er blant mange bryllupsideer – inkludert Norwegians ombordstigningshavner i USA og vakre reisemål i Europa, Canada, Mexico, Karibien og Bermuda. Forlovede par som seiler med Norwegian kan mimres den viktigste dagen i sitt liv akkurat slik de alltid har forestilt seg, uansett om det er en koselig og romantisk seremoni på Santorini i Hellas eller en forseggjort begivenhet ved havnen i Maui med dusinvis av gjester.

Norwegian har et bredt utvalg av pakker, og byr på alt som par trenger for den perfekte feiring. Alle pakkene inkluderer en liturg eller en skipsoffiser som utfører seremonien, en bryllupskoordinator på stedet, et privat sted for seremonien, seremoniløfter, bukett og matchende knapphullsblomster, forhåndsinnspilt seremonimusikk, en flaske musserende vin, bryllupssertifikat som minne og bryllupskake.

Norwegian er glade for å tilby lovlig godkjente seremonier for par av samme kjønn, tilgjengelig i reisemål hvor homofile ekteskap anerkjennes av lokal lovgivning, deriblant Boston, Hawaii, Los Angeles, New York, Seattle, Vancouver, Tampa, Miami og Port Canaveral.

Norwegian har også et bredt utvalg av forbedringer og tjenester som par kan velge fra for å gjøre feiringen enda mer personlig, deriblant spa- og skjønnhetsbehandlinger, blomster (inkludert skreddersydde bestillinger), profesjonell fotografering og videoopptak, transport til og fra skipet eller bryllupslokalet, prioritert innsjekking og en rekke alternativer for bryllupsfester, alt fra en elegant cocktailfest med gourmet-valg og åpen bar til en 4-retters lunsj til bords med vinservering.

Par som ønsker å bekrefte sin kjærlighet på ny mens de er på sjøen, kan velge Norwegians Vow Renewal-pakke, som gir gifte par muligheten til å feire kjærligheten sin med en privat seremoni med fornyelse av løfter, utført av skipets offiserer.

Pakken inkluderer seremonimusikk, en romantisk enkel rød rose, champagne-skål, festkake for to personer, et minnesertifikat for fornyelsen av løftene, et profesjonelt portrett på 20×25 cm med gravert ramme, musserende vin og jordbær dekket av sjokolade levert i lugaren samme kveld som seremonien.

Bryllupsreisende kan også dra nytte av alt som Norwegians Freestyle Cruising har å by på, deriblant romantiske middager for to personer i rederiets egne restauranter, herlige spabehandlinger for par i Norwegians prisvinnende Mandara Spa og eventyrlige utflukter i spennende anløpshavner.

Flere gode bryllupsideer?

Les også Time out på Mauritius

Les også Hoteller i særklasse

Leave a Comment

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.