Hjem DestinasjonerEuropaMalta Solskinn og avslapping i St Julian’s på Malta

Solskinn og avslapping i St Julian’s på Malta

av Trond Thorud
solskinn

Solskinn – St Julian’s – Malta

Trenger du litt solskinn på kroppen og lurer på hvor du skal reise? Malta er en liten solskinnsøy like sør for Sicilia og har noe for enhver smak. Her kan du gjøre alt fra å bade, sjekke ut lokalmat og bo på fine hoteller der du kan oppleve byens natteliv.

Solskinn finner du på et sted som har mye for alle, nemlig St Julian’s like nord for hovedstaden Valletta.

De ulike områdene

Byen er delt opp i fire områder, men alle er i gåavstand til hverandre. Her kan du gjøre alt i fra å besøke Paceville som har det beste nattelivet på øya, til å finne lokalmat ved havnefronten. For de som er strandløver anbefales St Georges Bay, her kan du finne deg en liten flekk med sand, slappe av og få litt brunfarge eller plaske rundt i det blå vannet.

St Julian’s tilbyr det beste av alt når det gjelder byliv og strandliv. På kvelden når du har lyst på en liten fest er det bare å stoppe innom Paceville for det yrende nattelivet

Hvor skal du bo

Når du er i St Julian’s kan et bra valg være å bo på hotellet Intercontinental hotell, dette er et hotell som har alt for de som vil ha litt luksus og slappe av i vakre omgivelser. I år kommer hotellet i tillegg til å være vert for Unibet Open, en av de mest spennende pokerturneringene i Europa. 

Det kommer garantert til å skje mye gøyt i byen mens dette arrangementet pågår, og søkelyset kommer til å være rettet mot byen og kanskje det til og med vil være noen kjendiser som kan ses.

Om du kunne tenke deg å bo på mer autentisk vis, og oppleve noe av det lokale går det an å booke seg inn på gjestehus som The Stonehouse, eller rett og slett legge seg inn på Airbnb. Slik blir du kjent med lokale mennesker, og du kan få mange tips til ting å se som kanskje ikke andre vet om.

For de som har lyst til å se litt av hovedstaden, er Valletta bare 20 minutter unna i bil, så St Julians ligger rett ved alt som du du måtte ville se i Malta.

Fin artikkel om Valetta, St Julian’s og Malta? Gi oss like på Reiselivs Facebook

Malta har 2120 hoteller
Du kan sjekke alle og bestille her på Reiseliv

Malta: De fotogene øyene

Malta: Naboøya Gozo med den populære “The Blue Window” gir mange fine bilder. Foto: Yvette-Marie Solem

Du vil sikkert like disse artiklene også