Home DestinasjonerEuropaM - Malta Malta har mye sol og gir avslapping, spesielt i St Julian’s

Malta har mye sol og gir avslapping, spesielt i St Julian’s

by Trond Thorud
solskinn

Malta har mye sol: Trenger du litt solskinn på kroppen og lurer på hvor du skal reise? Malta er en liten solskinnsøy like sør for Sicilia og har noe for enhver smak. Her kan du gjøre alt fra å bade, sjekke ut lokalmat og bo på fine hoteller der du kan oppleve byens natteliv.

Solskinn finner du på et sted som har mye for alle, nemlig St Julian’s like nord for hovedstaden Valletta.

De ulike områdene

Byen er delt opp i fire områder, men alle er i gåavstand til hverandre. Her kan du gjøre alt i fra å besøke Paceville som har det beste nattelivet på øya, til å finne lokalmat ved havnefronten. For de som er strandløver anbefales St Georges Bay, her kan du finne deg en liten flekk med sand, slappe av og få litt brunfarge eller plaske rundt i det blå vannet.

St Julian’s tilbyr det beste av alt når det gjelder byliv og strandliv. På kvelden når du har lyst på en liten fest er det bare å stoppe innom Paceville for det yrende nattelivet

Hvor skal du bo?

Når du er i St Julian’s kan et bra valg være å bo på hotellet Intercontinental hotell, dette er et hotell som har alt for de som vil ha litt luksus og slappe av i vakre omgivelser.

Om du kunne tenke deg å bo på mer autentisk vis, og oppleve noe av det lokale går det an å booke seg inn på gjestehus som The Stonehouse, eller rett og slett legge seg inn på Airbnb. Slik blir du kjent med lokale mennesker, og du kan få mange tips til ting å se som kanskje ikke andre vet om.

For de som har lyst til å se litt av hovedstaden, er Valletta bare 20 minutter unna i bil, så St Julians ligger rett ved alt som du du måtte ville se i Malta.

Følg oss på Facebook, Linkedin, Instagram og Youtube

Har du kommentar til artikkelen, mer informasjon eller ønsker kontakt med Reiseliv, send inn skjema:

   


  Malta: De fotogene øyene

  Malta: Naboøya Gozo med den populære «The Blue Window» gir mange fine bilder. Foto: Yvette-Marie Solem

   

  Leave a Comment

  Du liker kanskje også

  Reiseliv

  Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.