Home DestinasjonerAsiaD - Dubai Vårferie: Ta sommeren på forskudd!

Vårferie: Ta sommeren på forskudd!

by Yvette-Marie Solem

Vårferie: Påsken er allerede snart over, og sommeren nærmer seg med museskritt. Mange benytter våren til å reise utenom høysesongen for både fly- og hotellprisene er lavere i både april og mai enn når høysesongen setter i gang. Her er fire reiseforslag til soldestinasjoner som vi har testet ut for deg:

MALTA

Postkortvakre Malta består av tre øyer: Gozo, Comino og Malta og ligger kun 1,5 timer unna med båt i fra Sicilia. Mange ulike plasser i Malta og naboøyene Gozo og Comino har vært med i både film- og tv-produksjoner opp gjennom årene. Malta florerer over av perfekte filmkulisser, som er en hver regissørs drøm. Her er noen eksempler på plasser du kan besøke for å finne ut hvorfor kamerafolkene elsker disse stedene:

Les mer og øyene Gozo, Comino og Malta her, her og her.

DUBAI

Ørkenbyen Dubai fotograferes av millioner av mennesker hvert år, og byr på sommer hele året, og elegante skyskrapere som lyser hele natten. Dubai har også verdens høyeste skyskraper der selveste Tom Cruise slengte seg bokstavelig talt ut av Burj Khalifa og klatret nedover skyskraperen under filminnspillingen til Mission Impossible med sikkerhetskabler festet på seg. Dubai ble etter filminnspillingen av Mission Impossible populær blant filmprodusenter som vil ha det lille ekstra i sine filminnspillinger. Hvert år kommer nesten 880 filmprodusenter og fotografer til Dubai for å lage produksjoner innen modellverdenen og film fra det indiske Bollywood.

Les mer om Dubai her og her.

KROATIA

Flere og flere har fått opp øynene for Dubrovnik som ligger helt sør i Kroatia – et sted som mange besøker igjen og igjen. Byen er populær blant kunstnere og forfattere som reiser nettopp hit for å hente inspirasjon, og prisnivået er lavere enn mange andre steder i Sør-Europa. Innbyggerne reiser til nabolandet Montenegro når de skal shoppe klær, som ligger en kort biltur fra Dubrovnik.

Les mer om Kroatia her.

LAS PALMAS

Mange fra hele Europa som reiser til Las Palmas, vil oppleve ekte kanarisk atmosfære. Flere leier seg leiligheter langs den tre kilometer lange strandpromenaden Las Canteras for å nyte sol, strand og byliv – alt på en gang. Las Palmas er fredfylt, idyllisk og levende på samme tid, og er det perfekte stedet å reise til på våren.

Les mer om spanske Las Palmas her.

Les også:

Lisboa – forelsket ved første blikk!

Middelhavet: For fulle segl med Clipper!

 

Leave a Comment

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.