Home DestinasjonerEuropa Muligheter for cruise-entusiaster

Muligheter for cruise-entusiaster

by Reiseliv
2013-10-18 Holland Amerika Cruise.jpg

Muligheter for cruise-entusiaster: Seks nye ruter og 17 overnattingshavner er blant høydepunktene på Holland America Lines cruiseprogram for Europa i 2014.

Åtte av Holland America Lines’ 15 skip, seiler 57 unike ruter på sine 105 avganger. Med cruise som varer fra syv til 42 dager, kan de reisende oppleve alt fra norskekysten til Tyrkias varme strender.

Den mangfoldige flåten som seiler i Europa, består blant annet av de to Signatur-Class skipene MS Eurodam og MS Nieuw Amsterdam, i tillegg til MS Maasdam, MS Noordam, MS Rotterdam, MS Ryndam og MS Veendam. Holland America Lines mest intime skip, MS Prinsendam, seiler 13 unike ruter og anløper seks nye havner i 2014.

– Europa har alt for den perfekte ferie: kultur, historie, kulinariske opplevelser, shopping, sol og spenning, sier Richard Meadows, direktør for markedsføring, salg og gjesteprogrammer i Holland America Line. – Europa er den mest mangfoldige regionen i verden. Fra fjordene i Norge til olivenlundene i Hellas, utforsker Holland America Lines’ cruise hvert hjørne av kontinentet.

2014-sesongen reflekterer Holland America Lines’ mangfold, tidløse appell og høykvalitetsopplevelser, med jomfruanløp i Alanya i Tyrkia, Burgas i Bulgaria, Ijmuiden i Nederland, Itea og Kavala i Hellas, La Palais på den franske øya Belle-Île-en-Mer og Montoir-de-Bretagne i Frankrike.

Flere rundturer er tilgjengelig fra ni havner ulike steder i verden. Mange av cruisene kan også utvides til Collectors’ Voyages, som varer fra to uker til 37 dager, og er den ultimate cruiseopplevelsen. De lengre cruisene gjør det mulig å besøke flere havner og bruke mer tid på å utforske århundrer med kunst, historie og kultur.

Holland America Line er et cruiserederi med en flåte på 15 fartøy. Rederiet tilbyr mer enn 500 cruisereiser til 415 havner i 98 land. Cruisereisene varierer mellom to til 110 dager og besøker alle syv kontinenter, med høydepunkter som Antarktis, Sør-Amerika, Australia, New Zealand og Asia. De har også populære seilinger til havner i Karibia, Bermuda, Alaska, Mexico, Canada, Europa og Panamakanalen.

Liker du artikkelen Muligheter for cruise-entusiaster?

Liker du artikkelen Muligheter for cruise-entusiaster, gi en kommentar eller skriv litt om din egen reise derfra på vår Facebook. Eller om du foretrekker å kommentere på Reiselivs Linkedin eller Instagram. Like bra det!

Hei, hei! Hvordan få nyttige reisetips?

Husk å melde deg på Reiselivs Temamelding så du får tilsendt mange nyttige tips om å reise. Bestill her

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.