Home DestinasjonerNorden Vintercruise frister flere

Vintercruise frister flere

by Reiseliv
2013-12-22 Cruise.jpg

Vintercruise frister flere: Stadig flere reisende velger å dra på cruise. Hos MSC Cruises, et av verdens ledende cruiserederier, overstiger så langt antall bestillinger fjorårets vintersalg med 31 prosent. Karibien og Kanariøyene topper interessen.

Hos MSC Cruises ser man den bedrede økonomiske situasjonen, den økte interessen for å kombinere flere reisemål på samme reise, og den fordelaktige pakkeprisen som de viktigste årsakene til at salgskurven peker oppover.

– Det faktum at det meste er inkludert i prisen er spesielt forlokkende på prisbevisste familier som ønsker å ha full kontroll på feriebudsjettet, sier Åsa Elmcrona, markedssjef i MSC Cruises.

Den positive salgsutviklingen gjør at MSC Cruises legger til to nye cruise til Kanariøyene, samt relanserer De forente arabiske emirater og Oman i årets vinterprogram.

De mest populære cruisene i vinter går til Karibien og Kanariøyene. Det er en tydelig trend i vestlig retning og MSC Cruises setter i år inn et større fartøy i Karibien som for første gang også vil bli værende i regionen gjennom sommeren.Over jul og nyttår er interessen for å reise på cruise som størst.

Til tross for en rekordøkning i fjor, fortsetter veksten også i år. Så langt i år har MSC Cruises booket inn 24 prosent flere passasjerer enn gjennom samme salgsperiode i fjor.

– Fjorårets effekt av inneklemte dager er fremdeles gjeldende, og mange ønsker å dra fordel av å kunne reise bort uten å bruke så mange feriedager, sier Åsa Elmcrona.

En klar trend i år er at stadig flere mennesker bestiller pakker med både fly, transport og cruise, såkalt Fly & Cruise. Stadig flere velger også å bestille drikkepakker og utflukter i forveien.

Liker du artikkelen Vintercruise frister flere?

Liker du artikkelen Vintercruise frister flere, gi en kommentar eller skriv litt om din egen reise derfra på vår Facebook. Eller om du foretrekker å kommentere på Reiselivs Linkedin eller Instagram. Like bra det!

Hei, hei! Hvordan få nyttige reisetips?

Husk å melde deg på Reiselivs Temamelding så du får tilsendt mange nyttige tips om å reise. Bestill her

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.