Home DestinasjonerAsiaS - Singapore Sør-Kora Sri Lanka Nå er det tid for skiferie i Pyeongchang

Nå er det tid for skiferie i Pyeongchang

by Trond Thorud

Nå er det tid for skiferie i Pyeongchang: Det stille etter at De olympiske leker 2018 er over. Dette betyr også at publikum kan slippe til i skiløyper og nedfarter. Drømmen om det perfekte reisemålet har kanskje gjennom OL begynt å rette seg mot Sør-Korea. Hotellprisene er nå nede igjen på et rimelig greit nivå. Dette kan du finne ut her på Reiselivs hotellsider. Her er noen forslag til gode skianlegg, først og fremst Yongpyong Resort Dragon Valley Hotel i Pyeongchang 

Dragon Valley ligger ved foten av Taebaek Mountains. Her er det også både et badeland og golfbane i nærheten.

Hvis du velger Yongpyong Resort Dragon Valley Hotel så er du sikret mye moro i det største ski- og snowboardanlegget i hele Sør-Korea. Her kan du boltre deg i over 28 bakker, også mange for deg som ikke føler at du helt ut har det høyeste ferdighetsnivå.

Hotellrommene er røykfrie, nyoppusset og godt vedlikeholdt med høy standard med moderne innredning.  Rommene har tregulv og flotte møbler, har flatskjerm-TV tilkyttet både kabel og satelitt, kjøleskap, minibar, kaffe- og tekoker. Det er privat bad med dusj, hårføner og håndklær. Rommene har utsikt over Taebaek Mountains. Roomservice og gratis Wi-Fi er tilgjengelig på alle gjesterom, og parkering er mulig på stedet.

All-day dining er tilgjengelig på Doraji og Chalet i første etasje. Gjestene kan velge mellom tradisjonelle koreanske retter laget av sesongens ingredienser eller vestlige retter, inkludert biff og pasta.

Dragon Valley Hotels trivelige bar er et hyggelig sted å lene seg tilbake med noe godt i glasset før middag. Frokost serveres daglig, og de som ønsker det, kan få den servert på rommet sitt.

Hotellet har både innendørs og utendørs svømmebasseng, barnebasseng, massasje -og skjønnhetssalong og badstue. Videre har hotellet forretningssenter, turistinformasjon, bankboks, minibank, møterom, vaskeritjeneste, butikker, billettservice, bagasjeoppbevaring, separat røykeområde og ekspress innsjekking/utsjekking.

Dragon Valley Hotel ligger kun en kort spasertur fra områdets turistattraksjoner, som Yongpyong Ski Resort.

Fra Dragon Valley Hotel ligger fem golfbaner og Alpensia-skibakkene innen 2 km unna.

Gangneung sentrum ligger en 40-minutters kjøretur østover.

Det er kort vei fra Alpensia Resort til Dragon Valley Hotel. Personalet hjelper gladelig med å organisere turer og aktiviteter i Pyeongchang.

Hotellet har transport til og fra flyplassen.

Yongpyong Resort Dragon Valley Hotel får du hotellrom for under 500 kroner per natt for 2 personer.

Andre hoteller som kan anbefales

Vivaldi Park, Hongcheon

Vivaldi Park ligger bare en times biltur unna Seoul og er et populært vintersportssted med bakker i alle størrelser og vanskelighetsgrader. Vivaldi Park-hotellet tilbyr gratis skibuss og har både innendørs og utendørs badebasseng. Les mer om hotellet og sjekk priser ved Vivaldi Park, Hongcheon

Starvill Pension, Pyeongchang

Alpinanlegget Pheonix Park ligger en to timers biltur unna Seoul, ved foten av Taegi-fjellet. Anlegget har en helt spesiell løypedesign og er kjent for sine spektakulære panoramautsikter. Her kan du stå på ski helt frem til inngangsdøra – og hvis du er interessert i fiske, så er det gode muligheter for det i nærheten også. Leilighetene har flatskjerm-TV, eget bad og fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap.  Noen har i tillegg terrasse og/eller balkong med utsikt mot fjellet eller elven. Hotellet tilbyr gratis henting ved togstasjonen og inkluderer ditt eget tekjøkken, der du kan smøre niste til dagene i bakken. Les mer om hotellet og sjekk priser ved Starvill Pension, Pyeongchang

Orakai Insadong Suites, Seoul

For deg som er mer interessert i hva storbylivet i Seoul har å by på, er dette «Loved By Guests»-hotellet rett i nærheten av sentrum et kjempefint alternativ. Med innendørs badebasseng, treningssenter og et døgnåpent forretningssenter, har du det meste du trenger rett utenfor hotelldøra. I tillegg ligger hotellet rett ved N Seoul Tower, som er et perfekt sted for besøkende med sine flotte restauranter og utsikt over byen. Les mer om hotellet og sjekk priser ved Orakai Insadong Suites, Seoul

I Sør-Korea kan du søke på 11 786 hoteller her på Reiseliv.

Fra det innendørs badeanlegget i Yongpyong Resort Dragon Valley Hotel

Mot solnedgang med utsikt over skianleggene i Pyeongchang.

Vakker utsikt fra en av skiheisen.

Liker du artikkelen Nå er det tid for skiferie i Pyeongchang?

Liker du artikkelen Nå er det tid for skiferie i Pyeongchang, gi en kommentar eller skriv litt om din egen reise derfra på vår Facebook. Eller kommenter på Reiselivs Linkedin eller Instagram. Like bra det!

Hei, hei! Hvordan få nyttige reisetips?

Husk å melde deg på Reiselivs Temamelding så du får tilsendt mange nyttige tips om å reise. Bestill her

Har du skrivekløe?

Les her hva du kan gjøre med det. Du inviteres til å skrive din artikkel her på Reiseliv under Din Reiseartikkel

Lik og del

Del artikkelen på dine sosiale medier, gled venner, kjent og bli kjent med noen. Klikk på ikonene under:

Kontakt oss

Har du kommentar til artikkelen, mer informasjon eller ønsker kontakt med Reiseliv, send inn skjema:

    Leave a Comment

    Du liker kanskje også

    Reiseliv

    Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.