Home DestinasjonerAsiaF - Filippinene Solen er den samme, men timeprisen forskjellig

Sol og varme; dersom du lengselen ser stor, og vil ha mye sol til lavest mulig pris, bør satse på Goa i India. Her koster en soltime i november kun 77 kroner. Sammenlignet med Oslo er prisen 956 kroner i timen.

På Goa kan nordmennene nyte gjennomsnittlig 63 soltimer per uke i november, og man betaler bare 77 kroner per soltime. Det er halvparten så mye som i Las Palmas og en firedel av kostnaden i Marbella.

På senhøsten er det mange nordmenn som tørster etter sol og varme. Med sitt varme klima og sine vidstrakte strender har indiske Goa blitt et populært turistmål. Dessuten tilbyr Goa mye sol og et gunstig prisnivå.

Også Cebu, Phuket og Bali gir deg mye sol for pengene i høst, viser den nye Forex Banks solindeks.

Andre destinasjoner som gir mye novembersol for pengene, er Colombo, Penang og Kapp Verde. Dyrest på listen er Honolulu, Nassau og Palma de Mallorca. Cape Town, Muscat og Perth er destinasjonene på listen som har aller flest soltimer per uke.

Flere og flere reiselystne nordmenn har de siste årene åpnet øynene for asiatiske Sri Lanka. Det siste året var antallet norske turister på den vakre øyen sydøst for India hele 30 prosent høyere enn året før. Flere og flere aktører satser nå på turister fra Norge, en trend som ser ut til å fortsette.

Les mer om Sri Lanka og se hele solindeksen med 28 reisemål vi forbinder med mye sol, og se hva hver soltime koster – ASIA OVERLEGENT PÅ SOLKRONER

Leave a Comment

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.