Home DestinasjonerEuropa Cruise for matelskere, fuglekikkere og fotografer

Cruise for matelskere, fuglekikkere og fotografer

by Yvette-Marie Solem

Cruise: Reisende som velger luksuscruiselinjen Silversea er ofte nysgjerrige sjeler som ikke bare vil slappe av på ferie, men også lære om historien, maten, kulturen og dyrelivet til de stedene de besøker.

For gjester som vil fordype seg i aktiviteter som dykking og fuglekikking, introduserer Silversea Expeditions nå spesialitetsekspedisjonscruise. Disse reisene er skreddersydd for at gjestene skal kunne dyrke hobbyen sin, mens de utforsker noen av verdens mest unike destinasjoner og møter likesinnede venner fra hele verden.

«Reiserutene våre er perfekte omgivelser for aktiviteter som dykking, velvære, fotografi og ornitologi. På spesialitetsekspedisjonene våre kan gjestene lære om vin i Bordeaux, bli flinkere dyrefotografer i Alaska, se sjeldne fugler på Galapagos-øyene og mye mer. På alle cruisene deler et team med erfarne eksperter av kunnskapen sin og sørger for at gjestene får en dypere forståelse», sier Thomas Harrison, nordisk salgssjef i Silversea Cruises.

For fotografer

Bli med en profesjonell fotograf på gåturer eller ombord en gummibåt, og lær å ta bilder som en proff. På Silverseas fotoekspedisjonsreiser lærer gjestene hvordan de kan knipse ville dyr, eksotisk flora fascinerende kulturer på reisemål som det vestlige Australia, Antarktis og Russlands fjerne østen. I løpet av reisen arrangerer ekspertfotografene workshoper som lærer gjestene hvordan de får best mulige resultater ut av kamerautstyret sitt og hvordan de kan redigere bildene etterpå. Les mer om fotoekspedisjonene her.

Kulinarisk ekspedisjon

Mat- og vinentusiaster vil elske den fantastiske kulinariske ekspedisjonen som går langs Atlanterhavskysten i Europa fra Lisboa til Portsmouth. Bli med på portvinssmaking i Oporto, besøk en vingård i Medoc og smak ferske østers i middelalderbyen Saint-Malo in Bretagne. Ekspedisjonsteamet gir gjestene en dypere forståelse av historien og kulturen i området ved hjelp av lokal mat og vin. Gjestene kan også delta på forelesninger, matlagingskurs og andre kulinariske arrangement ombord Silver Explorer gjennom hele reisen. Les mer om kulinariske ekspedisjoner her.

Les også:

 Nye landeventyr på cruise!

Cruise – det gode livet på havet!

Vinsmaking på gård med Silversea.

Vinsmaking på gård med Silversea.

 

Leave a Comment

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.