Home DestinasjonerEuropaS - Serbia Slovenia Spania Storbritannia Sveits Sveits; til topps i Alpene i Mürren-Schilthorn

Sveits; til topps i Alpene i Mürren-Schilthorn

by Reiseliv

Nå forbereder Alpene seg på kommende skisesong. Mürren- Schilthorn skiområde i Sveits melder om mange nyheter og aktiviteter for deg som er skiglad .

 The «Skyline Snow Experience» tilbyr spennende og moro tubing og taubane. To transportbånd gjør det lett for besøkende å teste vår «prøv å stå på ski» tilbud som returnerer dem praktisk og enkelt til stasjonen. Det er også planer om å bygge opp en iglo-landsby.

Reisen til toppen av Schilthorn være inkludert i reisepasset «Swiss Travel Pass». Et alt-i-ett reisepass for turister som vil utforske Sveits. Før var dette passet bare gyldig til Mürren, men nå kan reisende dra helt til toppen uten ekstra kostnader.

Ved kjøp av en heldagsbillett, kan du legg ut på en kjelke-safari.
Ta jernbanen opp fjellsiden til Allmendhubel, der du kan oppleve en tur med bob-banen (Bob Run) via Sonnenberg helt til Schiltgrat heisen. Derfra tar stolheisen deg tilbake til starten på Apollo banen. Denne brede, solfylte stien leder til Schiltalp og tilbake til Mürren.

Det er adrenalingaranti på løype nummer 10! Med en stigning på 75 prosent, er det den bratteste løypen i hele Jungfrau området. Den starter på toppen av Schilthorn og går ned mot Engetal- den ultimate utfordringen for vinteren.

Bare hold skikortet ditt over sensoren og du er klar til å gå. Nedstigningen din blir filmet og vises i din personlige «Jungfrau Winnercard»- konto. Der kan du analysere «løpet» ditt og dele det på sosial media om du ønsker det. Denne spesielle løypen blir plassert ved siden av Maulerhubel stolheis.

Den populære Skyline Snowpark er den perfekte park for freeskiers og snøbrettkjørere. Denne vinteren finner du den lokalisert ved Kandahar skiheis (i øvre del) hele sesongen. Flertalls kickers, rails og bokser garanterer spektakulære hopp og adrenalinfylt moro for alle nivåer.
 
Hjemmeside her og Facebook her.

Det 77. International Inferno Race

Denne skikonkurransen har 77 års jubileum 22. – 25. januar 2020. Det er mange aktiviteter og attraksjoner som venter på deg.

Skikonkurransen Inferno Race har77 års jubileum i januar 2020. Foto: Ferretti Tourism Marketing

Få nytt fra Reiseliv på epost. Se hva vi tilbyr og bestill nyhetsbrev her

Liker du artikkelen om Mürren-Schilthorn, så gi oss Like og del på Facebook


.. ... . Reiseliv er Norges eldste reiselivsmagasin på Internett, startet i 2000.

Schilthorn: Familieferie i de sveitsiske alper

Leave a Comment

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.