Home DestinasjonerAmerikaEcuador Cruise med Silversea: Nye landeventyr på reisen

Cruise med Silversea: Nye landeventyr på reisen

by Yvette-Marie Solem

Cruise: Når man reiser på cruise trenger man ikke å gi avkall på de spesielle opplevelsene på land. Nå tilbyr cruiseoperatøren Silversea 11 nye landeventyr.

Det blir nære møter med lokalbefolkning, historie, dyre- og planteliv samt naturattraksjoner som ligger kort vei fra anløpshavnen. Ekskursjonene varer fra 1,5 til 6 dager, der alle begynner og slutter ved skipet.

På disse spennende turene reiser man langt utenfor allfarvei. På denne måten får man dermed mulighet til å se kjempeskilpaddene ved Galápagos på nært hold, følge sporet til fjellgorillaer i Afrika eller nyte det unike mangfoldet i havet fra terrassen på en vannbungalow i Polynesia.

Sjøløver i Galapagos.

Sjøløver i Galapagos.

Her er et utvalg av de nye landekskursjonene i 2015-sesongen:

Gorillasafari

For dem som besøker Sanctuary Gorilla Forest Camp, venter seks inspirerende dager. Godt skjult i Bwindi Impenetrable Forest (“den ugjennomtrengelige skogen”) i det sørøstlige Uganda ligger dette reservatet, som har fått plass på UNESCOs verdensarvliste. Her lever halvparten av alle verdens fjellgorillaer.

Utforsk New Zealand

New Zealands høyeste topper, største isbreer og mange av landets vakreste innsjøer er det man møter på ferden gjennom de to berømte nasjonalparkene Mount Cook og Fiordland. Begge parkene ligger i Te Wahipounamu-området, som er et av UNESCOs verdensarvsteder. Blant høydepunktene er en tur med skifly til isbreen Tasman Glacier, en båttur på innsjøen Lake Tasman samt en jetbåtekskursjon på elven Shotover River.

Taj Mahal og Jaipur – cruise til India

Det er få steder i verden som gjør et så sterkt inntrykk som Taj Mahal i Agra. Byen Agra – som en gang var hovedstaden i det mektige Mogul-imperiet, og derfor et oppkomme av rikets mest berømte monumenter. Det er også få steder i verden som kan måle seg med Jaipur, som har fått tilnavnet Den rosa byen. Her blir gjestene innkvartert på denne magiske reisen til Indias underverk.

Les mer om de helt nye tilbudene fra Silverseas cruise her.

Sjudagerscruisene til Silver Galapagos går fra lørdag til lørdag, og følger enten en vestlig eller en nordlig, sentral rute mellom Galápagos-øyene.  På ekskursjonene som er inkludert i cruiset, blir man guidet av et erfarent ekspedisjonsteam (godkjent av nasjonalparktjenesten i Galápagos). Her kan man oppleve nærkontakt med det rike dyre- og fuglelivet i området, som blant annet omfatter landiguaner som varmer seg i solen, blå- og rødfotete suler, fargerike haviguaner, sjøløver, pingviner samt Darwins berømte finker.

Les også:

Det gode liv på havet – fra Florida til Italia!

 

 

 

Leave a Comment

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.