Home DestinasjonerAsiaI - India Indonesia Israel Hotellpriser som tar pusten fra deg

Hotellpriser : Hvis du ikke kan få nok luksus og samtidig har noen hundre tusen kroner til overs på kontoen, så kan du legge neste ferie til en av verdens fem dyreste hotellsuiter. Du kan nyte egen butler- og helikopterservice, til skuddsikre vinduer på rommet. Listen over disse luksuriøse hotellene, er satt opp av trivago og viser hvor luksusen ingen ende vil ta. Hva tror du verdens dyreste hotellrom koster? Sjekk hotellpriser her.

Marylin Monroes favoritt

St. Regis Hotel i New York.

St. Regis Hotel i New York.

Hotellpriser er ofte avgjørende når folk bestiller overnatting. Opplev New York på første klasse – akkurat slik som Marilyn Monroe og Salvador Dali gjorde  for mange år siden. Det erverdige St. Regis Hotel i New York byr på luksus og stil utenom det vanlige. Hotellets presidentsuite på rundt 300 kvadratmeter, inneholder blant annet en spisestue til 8 personer, fult utstyrt kjøkken, 3 soverom, 4 bad, jacuzzi, et bibliotek og en stue. Suiten kommer naturligvis med 24-timers butler service, så hvis man er for sliten til å pakke ut av kofferten etter reisen, så kan man få hjelp til det. Fra balkongene og gjennom de store vinduene kan gjestene nyte en storslått utsikt over Fifth Avenue og Central Park. Hotellpriser: ca. 280.000 kroner per natt.

God morgen i Istanbul

Çirağan Palace Kempinski i Istanbul.

Çirağan Palace Kempinski i Istanbul.

I Istanbul, på Çirağan Palace Kempinski, kan du bo på et av Europas største suiter, til en sum av 283.000 kroner per natt. Til gjengjeld vil gjester føle seg som en ekte sultan, med mulighet til å boltre seg på ikke mindre enn 458 kvadratmeter. Suiten har en utrolig panoramautsikt til Bosphorus fra alle rommene, Bang & Olufsen lydanlegg, spisebord til 12 personer, hammam, jacuzzi, kjøkken og naturligvis en privat butler. En overnatting i Sultan Suiten inkluderer transport til flyplassen i limousine, men hotellet kan også arrangere helikopter- og båtservice, hvis det skulle være behov for det. Palasset i dets nåværende form ble ferdigbygget av sultan Abdülaziz i 1871. Sultan suiten har tidligere gjestet en rekke kjendiser som  Bill Clinton, Oprah Winfrey, Madonna, Prince Charles, Juan Carlos II og Bono. Hotellpriser:ca. 283.000 kroner per natt.

 

Baderom over New York

Four Seasons Hotel New York.

Four Seasons Hotel New York.

Hvis du vil oppleve New York som en superstjerne, kan du for over en kvart million kroner bestille en natt i Ty Warner Penthouse suiten på Four Seasons Hotel. Her får du en utrolig utsikt på 360 grader over Manhattans imponerende skyline fra suitens vinduer, samt fra suitens fire glassbalkonger. Den 400 kvadratmeter store suiten har eget spa og treningsrom, bibliotek med piano, privat heis og et imponerende walk-in-closet. Utover dette får du din egne butler, personlig trener og en Rolls Royce med sjåfør som står klar til å ta deg dit du måtte ønske. Suiten åpnet i 2007 og kostet over 315 millioner norske kroner å bygge. All mat, drikke og spabehandlinger etter ønske er inkludert i prisen. Hotellprisert: ca. 357.000 kroner per natt.

Egen trone på rommet

Raj Palace Hotel i Jaipur, India.

Raj Palace Hotel i Jaipur, India.

Det luksuriøse Raj Palace Hotel ble bygget i 1727 og ligger i det sentrale Jaipur i det nordlige India. Hotellets dyreste suite, Shahi Mahal Suite, ble nylig renoveret slik at den nå strekker seg over fire etasjer, som er forbundet med en privat heis. Hele suiten består av fire soverom, bibliotek, museum, leseområde, spa, separat inngang for butlerne, 3 salonger og barer, samt et basseng og jacuzzi på taket med panoramautsikt over byen. Suiten utgjør hele 1500 kvadratmeter, mens den tilhørende terrassen og hagen dekker hele 2200 kvadratmeter. Dette gjør  derfor suiten til en av de største i hele verden. Hotellpriser: ca. 364.000 kroner per natt

Verdens dyreste – 540 000 per natt

President Wilson Hotel i Sveits.

President Wilson Hotel i Sveits.

Verdens dyreste suite finner man på President Wilson Hotel i Genève. Her må man ut med 540.000 kr. for en natt. Til gjengjeld får du panoramautsikt utover Genèvesjøen og fjellene rundt, i et av Europas dyreste byer. Blant annet så kan man se Mont Blanc gjennom de skuddsikre vinduene, eller fra suitens store terrasse, som går rundt hele bygningen. Royal Penthouse Suite består av 12 luksuriøse rom, 12 bad i marmor, cocktail-lounge med springvand, Bang & Olufsen hjemmekino, Steinwaz piano, samt et eget biljiardbord og treningsrom. Men det holder ikke med å bare ha penger for å overnatte i denne suiten. Gjester må bli godkjent av hotellets ledelse før de kan bestille en overnatting, men så får man da også hele den øverste etasjen av hotellet for seg selv, inklusive en privat heis. Tidligere gjester som har bodd her er Bill Clinton, Michael Jackson, Bill Gates og Rihanna. Hotellpriser: ca. 540.000 kroner per natt.

Hva sier man til sånne hotellpriser? Ja takk, én gang i livet – hvis man har råd…

Leave a Comment

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.