Home DestinasjonerAsiaThailand Thailand: Beste tips om sol og regn med værkart

Thailand: Beste tips om sol og regn med værkart

by Reiseliv
regn sol værkart thailand

Thailand beste tips om regn og sol: Mai til oktober – det kan bety mye regn! Men frykt ikke, de fleste dager året gjennom har lyse og solrike timer. Under regntiden kan regnet komme i store mengder, for en kort periode, så skinner sola igjen. Men variasjonene er store rundt i landet. Se Reiselivs værkart.

Flest turister besøker Thailand under høysesongen som strekker seg fra november til mars. Men Thailand er et fantastisk reisemål også i de andre av årets måneder. Det gjelder bare å vite hvor man skal dra.

Været er en viktig ingrediens for en vellykket ferie og dessverre synes mange å ha en feilaktig oppfatning av at det regner i Thailand hele sommeren. Med klimakartet vil vi vise at dette faktisk ikke stemmer samtidig som vi vil hjelpe turistene til å finne riktig reisemål for rett årstid.

Ønsker du en sommerferie med sol og bading, er østkysten med øyer som Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan sikre kort.

Nordover mot tropisk regnskog

Når det regner i Asia, da regner det i store mengder. Se Reiselivs avanserte værtkart for Thailand!

Den som vil oppleve den tropiske regnskogen i sitt rette element, bør i stedet sette kursen nordover til området rundt Chiang Mai og Chiang Rai. Her regner det betydelig mindre enn i andre deler av landet under denne perioden.

Du får sannsynligvis oppleve et par ettermiddagsskurer under reisen, men det er nettopp disse som gjør at landskapet er på sitt vakreste på denne tiden av året.

I tillegg til solsikre paradisøyer og et grønnkledd landskap, er det billigere fly, færre turister og lavere hotellpriser i løpet av sommeren.

Dette er en ekstra god tid på året å reise til Thailand hvis man vil spare litt på reisekassen. Ettersom det er færre turister i Thailand på denne tiden, er både fly- og hotellpriser betydelig lavere.

Slow Travel-turisme handler om å bruke mer tid på hvert sted, leve sakte og oppdage hvordan lokalbefolkningen lever.

Thailand beste tips for sesong

Rabies – ikke kos med løshunder i Thailand

rabies

Ikke gjør dette: Kos med løshunder er ingen god idé, og du setter deg selv i fare.


Slow travel – en ny trend i Thailand

2013-06-03 Slow trend.jpg

Leave a Comment

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.