Home DestinasjonerAsiaVietnam Prisnivå for enhver lommebok; da er reisemålet Vietnam

Prisnivå for enhver lommebok; da er reisemålet Vietnam

by Reiseliv

Prisnivå i Vietnam er i gjennomsnitt 54 prosent lavere enn i Norge. Det gjør Vietnam til et spennende valg hvis man vil kombinere lekre hoteller og autentisk kultur.

Ifølge den siste ferieindeksen fra FOREX Bank er Vietnam et av verdens billigste reisemål for nordmenn – helt nøyaktig det 11. billigste på grunn av sitt prisnivå. Med en indeks på 46 får nordmenn dobbelt så mye for pengene i Vietnam som hjemme i Norge. I praksis betyr det at man for eksempel kan bo på et femstjerners luksushotell til en pris som er 54 prosent lavere enn hva det samme hotellet ville ha kostet i Norge.

Et av stedene hvor norske reisende kan utnytte det vennlige prisnivå og pleie seg selv litt ekstra, er på Banyan Tree Lang Co. Luksusresorten ligger i det sentrale Vietnam, like ved Sørkinahavet – omgitt av høye fjellsider, kilometerlange strender og kulturelle skatter.

Resorten er et naturlig valg for par og familier som ønsker en komfortabel base på eventyret i Vietnam. Her bor gjestene i private villaer med eget basseng og utsikt til den hvite sandstranden.

Blant hotellets fasiliteter finner du en golfbane med 18 hull, trenings- og yogaområde samt flere muligheter for vannsport. Og på resortens restauranter kan gjestene velge mellom et vell av kulinariske opplevelser, som for eksempel vietnamesisk, thailandsk og italiensk.

Besøkende som vil kombinere de luksuriøse fasilitetene med autentiske ferieminner, kan besøke noen av Vietnams velsmakende gatekjøkkener eller gå på oppdagelse i den sjarmerende historiske handelsbyen Hoi An, som bare ligger halvannen times kjøretur fra resorten.

Byen, som er på UNESCOs verdensarvliste, er spesielt kjent for sine fargerike lanterner, mange dyktige skreddere og stemningsfylte markeder.

Historieinteresserte bør også ta turen innom det gamle keiserriket i Hué og ruinene ved My Son, som også begge er på UNESCO-listen.

Og vil man oppleve et stykke vietnamesisk kulturarv, ligger noen av landets mange frodige, grønne rismarker bare få minutter fra Banyan Tree Lang Co.

Resorthotellet ligger 60 km fra Da Nang International Airport og 44 km fra Hue International Airport. Hotellet tilbyr gratis buss mellom flyplassen i Da Nang og hotellet.

Vietnam, forslag til full pakke

Det gamle keiserriket i Hué og ruinene ved My Son er begge på UNESCO-listen.

Det gamle keiserriket i Hué og ruinene ved My Son er begge på UNESCO-listen.

Leave a Comment

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.