Home DestinasjonerAmerika Brasil – Slik bor VMs fotballstjerner

Brasil – Slik bor VMs fotballstjerner

by Per Henriksen

Brasil: Verdensmesterskapet blir blåst i gang i dag –  12. juni – med åpningskampen mellom vertsnasjonen, Brasil, og Kroatia. Hotellsøkesiden trivago.no blåser i fløyta ved å presentere hotellene som har æren av å være vertskap for topplagene.

De fleste øyne er rettet mot Brasil og fotball-VM når det sparkes i gang på torsdag, og treningsfasiliteter, restitusjon og riktig kost er viktige faktorer som spiller inn i forberedelsene.

Derfor er det mye som skal legges vekt på når det skal velges bosted under mesterskapet. Cristiano Ronaldo kan for eksempel finkjemme teknikken sammen med lagkameratene på Hotell Royal Palm Plaza ved Sao Paulo og deres private five-a-side-bane, som Portugal har valgt som sin base i Brasil.

I mellomtiden kan nederlenderne nyte 5-stjerners luksus ved Caesar Park Ipanema i Rio de Janeiro under oppkjøringen til kampene i gruppespillet. Her kan spillerne fra Nederland slappe av under frokosten mens de nyter en majestetisk utsikt over hav og strand. En liten kjøretur unna kan England-spillerne roe kampnervene på The Royal Tulip. Hotellet byr blant annet på basseng, sauna, treningsrom og tennisbaner for å bidra til at britene får maksimal avkobling etter en tøff kamp.

Over hundre mil nord for Rio, i Porto Seguro, kan italienerne boltre seg i de store parkene ved Portobello Resort Hotell, en grønn oase med en kritthvit strand. I Ribeirão Preto, skal det franske landslaget bo på Hotell JP. Byen har fått kallenavnet ‘‘det brasilske California’’ på grunn av det gode været, og hotellet gir spillerne muligheten til å utnytte solen til det fulle med tre basseng, treningsanlegg, tennis- og volleyballbaner – og selvsagt også en fotballbane.

Belgia blir sett på som en av de store outsiderne før VM sparkes i gang, og deres base vil være Paradise Golf & Lake Resort i Mogi das Cruzes utenfor São Paulo. Her vil Eden Hazard og lagkameratene være omgitt av grønn natur i hotellet som byr på enkel avkobling med basseng, innsjø, treningssenter, golfbane, og mye annet.

Det tyske landslaget på den andre siden var misfornøyde med de tilgjengelige fasilitetene i Brasil og har valgt å bygge sitt eget skreddersydde treningsfelt og hotell på kysten av Bahia, kalt Campo Bahia. Regjerende mester, Spania, gjør Alfredo Gottardi ‘Caju’ Training Centre i Curitiba til sin base under mesterskapet. Vertslandet Brasil har valgt samme strategi i forberedelsene, og skal bo på det brasilianske fotballforbundets offisielle treningsanlegg, Granja Comary som ligger i Teresópolis – nærme Rio de Janeiro.

Les også En reise i ville, vakre Amazonas

 

2014-06-12 VM Belgia

Belgiske fotballspillere har fått et stort basseng i nydelige omgivelser.

2014-06-12 VM England

Her ser du hvordan de engelske fotballstjernene skal boltre seg på fritiden.

2014-06-12 VM Frankrike

Skyggefullt og behagelig! Her blir det helt sikkert mye fotballprat i dagene som kommer.

2014-06-12 VM Italia

En blå lagune for Italia. Godt å svale seg i etter de mange og harde kamper landets stjerner antagelig kommer til å spille.

2014-06-12 VM Portugal

Portugisisk inspirert miljø for Portugals stjernelag.

Leave a Comment

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.