Home DestinasjonerEuropa Ferie: Fem fristende ferieboliger til høstferien

FERIE: Legg høstferien din til deilige Middelhavet! Rundt Middelhavet er det fortsatt sommer til langt ut i oktober. Når du leier feriebolig har du mye større frihet til å ta ting i ditt eget tempo. I tillegg gir det deg helt andre opplevelser enn når du sjekker inn på et hotell. Vi har plukket ut fem fristende ferieboliger i Spania, Frankrike og Kroatia:

Frankrike: Lekker penthouseleilighet i filmbyen Cannes. Foto: Novasol

Frankrike: Lekker penthouseleilighet i filmbyen Cannes. Foto: Novasol

FRANKRIKE – CANNES:

I filmfestivalbyen Cannes som ligger langs den franske Riviera i Sør-Frankrike har Novasol en lekker penthouseleilighet der du virkelig har masse plass å boltre deg på. Langs den franske rivieraen får du virkelig følelsen av glamour med gåavstand til nydelige strender, lokal matmarked og butikker. Besøk også Filmfestivalpalasset (Palais des Festivals et des Congrès) for det er her de store kjendisene går opp for å bli fotografert under den årlige filmfestivalen i Cannes som byen er kjent for.

Les mer om denne ferieboligen her.

 

Marbella: Lekkert hus i Costa Del Sol, Marbella. Foto: Novasol

Marbella: Lekkert hus i Costa Del Sol. Foto: Novasol

SPANIA – MARBELLA:

Nydelige Marbella by ligger kun 45 minutter fra flyplassen i Malaga. Denne byen i Costa Del Sol har mange flotte strender, og like ved stranden Playa de Venus finner du dekorativ Salvador Dali kunst i gatene. Du har også kort vei til jetset-byen Puerto Banus som tar kun ti minutter med bil. Marbella er også et paradis for golfere med et vakkert middelhavslandskapet mellom fjell og hav.

Les mer om denne ferieboligen her.

Mallorca: Lekker feriehus med infinity pool. Foto: Novasol

Mallorca: Lekker feriehus med infinity pool. Foto: Novasol

SPANIA – MALLORCA:

Mallorca er et perfekt sted å tilbringe høstferien for deg som ønsker både sol, bad og avslapning, og spesielt i dette lekre feriehuset med sin infinity pool. Dette moderne feriehuset med sin minimalistiske stil ligger i et rolig boligområde utenfor Colonia de Sant Pere. Husets eier har malt mange av bildene som er hengt opp rundt i boligen.

Strendene i Mallorca har finkornet og ren sand med krystallklart vann. Øya er også en favoritt for friluftsfolk med sine mange fjell og øde kyststrekninger.

Les mer om denne ferieboligen her.

Kroatia: Nydelig ferievilla med fantastisk basseng. Foto: Novasol

Kroatia: Nydelig ferievilla med stor basseng for hele familien. Foto: Novasol

KROATIA – OMIS – SRIJANE:

Dette feriehuset i Omis er virkelig en nytelse for øyet, og ligger i et rolig område. På eiendommen finnes det frukttrær der du kan plukke fersk frukt. Har du lyst til å oppleve rafting i elven Cetina, finnes dette bare 1500 meter fra huset. Omis by ligger 38 kilometer fra denne ferieboligen.

Les mer om denne ferieboligen her.

Frankrike: Ferievilla med kort vei til Cannes. Foto: Novasol

Frankrike: Ferievilla med kort vei til Cannes. Foto: Novasol

FRANKRIKE – MANDELIEU:

Mandelieu-La Napoule er en koselig rivieraby omtrent seks kilometer vest for Cannes. Stranden i Mandelieu er kjent for sitt utvalg av vannsportaktiviteter, inkludert windsurfing, katamaraner, kitesurfing, paragliding og vannski.

Les mer om denne ferieboligen her.

For bestilling av feriebolig fra NOVASOL, klikk her.

Om NOVASOL:

NOVASOL er Europas største formidler med 40.000 feriehus rundt om i Europa, og har mer enn 45 års erfaring med utleie av ferieboliger.

Les mer om NOVASOL her. For bestilling av feriebolig fra NOVASOL, klikk her.

Les også disse artiklene:

Fem unike ferieboliger i Europa fra Novasol

Italia: Kreative turister i Pisa

 

 

Leave a Comment

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.