Home DestinasjonerEuropa Kroatia forleng en deilig sensommer!

Kroatia forleng en deilig sensommer!

by Yvette-Marie Solem

Kroatia forleng en deilig sensommer! Kroatia ble i 2013 det mest søkte landet i Europa på søkemotoren Google over bryllupsdestinasjoner. Og som det eneste europeiske landet på listen, har Kroatia all grunn til å være stolt over sin popularitet.

Norsk sommervær er kjent for å være ustabilt, og nå har meteorologene spådd både ustabilt og dårlig vær for resten av sommeren. Da er Kroatia det ideelle stedet å reise til på sensommeren. Enten det er en romantisk weekend for å rendyrke kjærligheten, en aktiv ferie der sommerkiloene får kjørt seg, eller en familieferie, så er Valamar Hotels & Resorts det perfekte stedet å reise til.

Kroatia forleng en deilig sensommer

Dubrovnik – Adriaterhavets perle

Dubrovnik er den mest berømte og besøkte byen i Kroatia, og byen blir ofte kalt for Adriaterhavets perle. Ta en romantisk ferie på Valamars nye femstjernede hotel Valamar Dubrovnik President Hotel . Unngå stormassene ved frokostbuffeen, og få frokosten servert på din egen terrasse med havutsikt. En fin start på dagen! Stedet byr også på parmassasje. Med sine smale strender og små middelhavsrestauranter er Dubrovnik et av de mest romantiske byer i Kroatia.

Få fart på kjærligheten

Spark i gang kjærlighetslivet på det romantiske hotellet Valamar Koralj Romantic Hotel. Noen ganger trenger man virkelig å komme seg bort fra hverdagsrutiner som gjentas inntil det kjedsommelige. Flat ut i wellnessenteret med levende lys, stille musikk og få massasje. Hotellet har himmelsenger med spesialdesignet sengetøy, så her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Her får man også servert frokosten på din egen terrasse eller servert på sengen. Det hele gir den ultimate avslapningen man trenger for å lade opp energien.

Porec-hotell med prestisjepris

Valamar Riviera Hotel ligger perfekt plassert nede ved havnen. Hotellet ble i 2013 kåret som et av de mest stilfulle hotellene i Kroatia, og vant den prestisjefylte prisen ”Croatia’s Leading Boutique Hotel“. Valamar Riviera Hotel ligger på Porečs promenade, bare få meter fra den historiske gamlebyen med utsikt over sjøen, øya St. Nikola og havnen.

Adreanlin på sykkel i Istria

Halvøya Istria ligger nord i Kroatia, og minner om den svenske skjærgården. Utford deg selv på sykkel med mer enn 3000 kilometer stier fordelt på 60 forskjellige sykkelruter. Bo på Valamar Hotels & Resorts ved Rabac, Poreč eller Krk og benytt deg av de spesielle sykkelpakkene. Hotellene som ligger i disse sykkelområdene tilbyr kart over sykkelrutene, informasjonen om all slags service tilknyttet sykkelrutene, også guidede sykkelturer. I tillegg er det daglig vask av treningstøy, energipakker og isotoniske drikke. Og selvfølgelig står syklene klare ved hotellet til bruk, de venter jo bare på deg!

Treningshemmeligheter fra toppatleter

I samarbeid med Istriabike tilbyr Valamar en uforglemmelig uke med hard trening og gøy to hjul. Programmet er lagt opp til å passe alle nivåer enten du er nybegynner eller ekspert. Den profesjonelle triatlon-utøveren Barbara Tesar fra Østrig, er med på veien der hun både veileder og kommer med gode stalltips innen trening. Så er du interessert i å få treningshemmeligheter fra toppatleter, har du havnet i riktig selskap. Går du med planer om å trene deg opp til et triatlon, tilbys det både løpe- og svømmetrening så du kommer i gang med dette. Mulighetene er mange til oppleve Istrien fra vannet. Fra nesten alle hotellene leies det ut motorbåt, seilbåt og robåt. Velkommen til Kroatia!

Les også Fottur i Kroatias fjellheim        

Liker du artikkelen Kroatia forleng en deilig sensommer!?

Liker du artikkelen Kroatia forleng en deilig sensommer!, gi en kommentar eller skriv litt om din egen reise derfra på vår Facebook. Eller kommenter på Reiselivs Linkedin eller Instagram. Like bra det!

Hei, hei! Hvordan få nyttige reisetips?

Husk å melde deg på Reiselivs Temamelding så du får tilsendt mange nyttige tips om å reise. Bestill her

Har du skrivekløe?

Les her hva du kan gjøre med det. Du inviteres til å skrive din artikkel her på Reiseliv under Din Reiseartikkel

Lik og del

Del artikkelen på dine sosiale medier, gled venner, kjent og bli kjent med noen. Klikk på ikonene under:

Kontakt oss

Har du kommentar til artikkelen, mer informasjon eller ønsker kontakt med Reiseliv, send inn skjema:

    Leave a Comment

    Du liker kanskje også

    Reiseliv

    Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.