Home DestinasjonerEuropaP - Polen Portugal Portugal: Farol Design Hotel i Cascais

Portugal: Farol Design Hotel i Cascais

by Yvette-Marie Solem

Portugal: Nysgjerrig på hvordan de kongelige ferierte i gamle dager? Velkommen til Farol Design Hotel i Cascais.

Elegante og stilsikre Farol Design Hotel i Cascais, som ligger raske 25 minutter fra Lisboa, var tidligere et mansion fra 1880-tallet der europeiske kongefamilier ferierte. I dag har motedesignere fra Portugal modernisert hotellet, og er et intimt og populært sted med voksenatmosfære i rolige omgivelser.

Fred, ro og harmoni er det mange som lengter etter når de reiser på ferie for å lade opp. Farol Design Hotel med sin lekre utforming er det perfekte valget for luksuriøs avslapning som ligger bokstavelig talt på sjøen med 180 grader utsikt til Atlanterhavet.

Solsengene som gjør deg raskere brun

Som en ekstra bonus blir man raskere brun i de sølvmeterlange solsengene siden de reflekterer både solen og havet, så husk høy solfaktor så du slipper å bli hummerrød når kvelden kommer. Toppen av luksus? Det oppvarmete saltvannsbassenget med sitt selvrensende system på 24 grader som ligger plassert rett utenfor hotellet gjør at du slipper å bli dynket i klor, noe som er bedre både for hud og øyne.

Gourmetmaten som gjør en stum av beundring

Sjefskokken Hugo Silva i Restauranten Mix gir deg en kreativ middagsopplevelse fra portugisisk matkultur, som gjør at man blir stum av beundring. Desserten vi bestilte, var en blomsterpotte i terrakotta fullt med jordbær og «jord», og viste seg å være en nytelse med jordbærmarengs, førte til at vi tok en ny runde med den samme desserten.

Bølgebrus som bakgrunnsmusikk

Alle de 33 hotellrommene er innredet av kjente portugisiske motedesignere, og er innredet helt forskjellige fra hverandre.  Sliter du med søvnproblemer er det bare å si farvel til sovetablettene når du tar inn på Farol Design Hotel. Etter en dag i solen med sirkulerende sjøluft sovner man som en tornerose når hodet treffet puten for kvelden. Du legger deg til bølgebrusen og våkner opp til utsikten av Atlanterhavet rett utenfor vinduet ditt.

Strekk en sliten kontorkropp med yoga

Få din personlige yogatrener og strekk kroppen med Atlanterhavsutsikten! Liz fra Lisboa har holdt på med yoga i syv år, og geleider deg gjennom 1,5 time med Vinsaya Yoga. Bestilles kvelden i forveien!

Portugal: Solsengene hos Farol Design Hotel i sølv reflekterer både solen og havet, noe som gjør at brunfargen kommer mye raskere på plass. Foto: Yvette-Marie Solem

Elegante solsenger. Foto: Yvette-Marie Solem

Sharon serverer deg både mat og drikke mens du slapper av på solsengene. Foto: Yvette-Marie Solem

Sara serverer deg både mat og drikke mens du slapper av på solsengene. Foto: Yvette-Marie Solem

Tidligere var dette et kongelig feriested. Nå er alt tipp topp moderne, og åpnet som hotell i 2002 til Farol Design Hotel. Foto: Cristina Maria Solem

Tidligere var Farol Design Hotel et feriested for de kongelige i Europa. Nå er alt tipp topp moderne, og åpnet som hotell i 2002. Foto: Cristina Maria Solem

Lekker utsikt i restauranten hos Farol Design Hotel. Foto: Yvette-Marie Solem

Lekker utsikt fra restauranten hos Farol Design Hotel. Foto: Cristina Maria Solem

En kreativ forrett hos Mix Restaurant, Farol Design Hotel. Foto: Cristina Maria Solem

En kreativ forrett hos Mix Restaurant, Farol Design Hotel. Foto: Cristina Maria Solem

Lekre møbler med en touch fra Hollywood. Foto: Cristina Maria Solem

Lekre møbler med en touch fra Hollywood. Foto: Cristina Maria Solem

En stiv kropp skal løsnes opp. Her prøver Yvette i Reiseliv vinsaya yoga under veiledning fra yogalærer Liz.

En stiv kropp skal løsnes opp. Her prøver Yvette i Reiseliv vinsaya yoga under veiledning fra yogainstruktør Liz. Foto: Cristina Maria Solem

Et av de lekre rommene hos Farol Design Hotel. Foto: hotellet

Stå opp til denne utsikten er luksus! Foto: hotellet

Her er link til Farol Design Hotel i Cascais, Portugal! 

Les også:

Portugal – Det gode liv på vingård!

Portugal: Martinhal – familieparadiset i Algarve!

Leave a Comment

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.