Home DestinasjonerEuropaP - Polen Portugal Craftbeer til latterlige priser på pub i Polen

Craftbeer til latterlige priser på pub i Polen

by Per Henriksen
craftbeer

Craftbeer: Polen har virkelig seilet opp til å bli et favorittland når det kommer til øl og mat. De har et enormt utvalg med craftbeer til latterlige priser i forhold til her hjemme. Her får du en stor IPA til 30 kr, mens i Oslo får du 0,2 til 90 kr… Men det er ikke det vi skal snakke om i dag, jeg vil dele de beste craftbeer pubene i Wroclaw med dere!

Denne puben ligger i samme bygningen som matmarkedet (Hala Targowa), og har 16 øl på tap. Sånn i ettertid angrer jeg på at jeg ikke prøvde maten der også, den ser bra ut! Vi satt ute på uteserveringen, men inneserveringen så absolutt rustikk og typisk «craftbeer`ete» ut. Absolutt verd å ta turen innom om en går forbi.

Smak på ølet – spis et annet sted

craftbeer

En god øl til 40 kroner. Det er i Polen, det… Foto: Mona Haugen-Kind

Denne bryggeripuben ligger midt på market square (Rynek), så denne er det vanskelig å gå glipp av. Tasting Board med alle ølene deres til 40 kroner.

Jeg spiste ikke der, men det var ei heller så fristende. Ølet derimot var godt, smak på ølet deres – spis et annet sted.

4Hops restaurant & Pub ligger rett inn i en sidegate fra hovedgaten, kun få minutter å gå fra Rynek.

Å gå inn på 4Hops var som å gå inn på en Mikkeller eller en Brewdog pub, kjempegodt ølutvalg, hyggelige ansatte og god stemning. Overraskende lite folk en lørdagskveld. Pubmaten deres så også god ut. En typisk plass jeg ville havnet hver kveld på ferie.

Craftbeer – og ikke ruinert

Her var det litt mer folksomt, men også en utrolig flott ølliste på tap samt smakebrett. Her serveres også barsnacks, men jeg så aldri noen meny i omløp.

Det var for øvrig her jeg smakte den beste polske ølen jeg har smakt til dags dato: Pan IPAni! Denne kjøpte vi en del da vi var i Gdansk i sommer, fantastisk øl!

Uansett, Kontynuacja anbefales, også denne puben kun få meter fra Rynek.

Til tross for en litt dårlig start (den ansatte sa surt til meg at «vi serverer ikke mat altså», hvorpå jeg bare ville ha øl) en time før jeg måtte dra på flyplassen en søndagsmorgen så ble det et hyggelig besøk.

Godt utvalg på tap og flasker, man blir ikke ruinert av flaskeprisene i Polen slik man kan bli i Norge.

Jeg så som nevnt ikke matmenyen.

Har du noen pubtips i Wroclaw? Legg gjerne igjen en beskjed i kommentarfeltet.

Liker du artikkelen craftbeer i Polen, så gi oss like på Facebook


Sjekk blant 1730 hoteller og bestill rom i Wroclaw her

craftbeerBildet over: Hotel Piast Wroclaw Centrum ligger i Wrocław og tilbyr internett via kabel. Hotellet er ligger midt i smørøyet blant en rekke populære butikker og bare få minutter unna Wroclaw Glowny jernbanestasjon.

Dette tradisjonelle hotellet midt i Wrocław tilbyr en rekke fasiliteter, som blant annet en billettservice, døgnåpen resepsjon og safe. I tillegg tilbyr hotellet roomservice, klesvaksfasiliteter og turistinformasjon.

Hotel Piast Wroclaw Centrum bistro serverer frokost, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. Alle har et skrivebord, strykefasiliteter og varmeanlegg.

Hotel Piast Wroclaw Centrum ligger ypperlig til for sightseeing i Wrocław, med Renoma bare en ti minutters spasertur. Hotellet ligger i gangavstand fra Wroclaw Opera, Palac krolewski we Wroclawiu og Wroclaw Rådhus.


Du kan søke hoteller verden rundt og bestill direkte her på Reiseliv


.. ... .
Reiseliv er Norges eldste reiselivsmagasin på Internett, startet i 2000.


Helbredende spa i nyåpnet hotell i Slovakia

Helbredende

Romantisk og helbredende ferie for to på Royal Palace i Slovakia.

Leave a Comment

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.