Home Historisk artikkelarkiv London er nordmenns favoritt blant populære reisemål

London er nordmenns favoritt blant populære reisemål

by Reiseliv
2012-09-26 Nordmenn London Hoved.jpg

London er nordmenns favoritt blant populære reisemål, det samme mener også våre naboer i Danmark og Sverige.

Dette kommer frem i en undersøkelse British Airways har gjennomført i samarbeid med Epinion. Byen som tiltrekker seg alle personligheter er et perfekt reisemål i nyttårshelgen, og her er noen tips til opplevelser og attraksjoner som gir deg den perfekte nyttårsfeiringen.Tradisjonsrik kultur
I undersøkelsen kommer London ut som favorittdestinasjonen blant 14 populære reisemål. Kulturbyen London slår både Paris og Roma, og spesielt folk fra Nord-Norge og Vestlandet er de største London-patriotene.

– London har historisk sett alltid hatt en tett forbindelse med de skandinaviske landene. Byen er et populært reisemål, og tendensen ser ikke ut til å snu, sier Peter Rasmussen, sjef for British Airways i Nord-Europa. I Oslo har British Airways hele fire daglige avganger, og fra 28. oktober kommer ytterligere to nye daglige avganger fra Bergen og Stavanger.

Opplev Londons nyttårsfest


Gjennom en årrekke har London vært byen som tiltrekker seg alle personligheter gjennom sin urbane kultur, unike museer, fantastiske shoppingmuligheter og populære pub-kultur. Spesielt rundt jul og nyttår rømmer mange fra julestresset hjemme og feirer nyttår i storbyen London.

Nyttårsaften i London er en av årets største festdager, med fyrverkeri, festivaler og opplevelser for enhver smak. British Airways har noen anbefalinger til hva man kan gjøre i London under årets nyttårsfeiring.

På nyttårsaften må man ta turen ned til elven Themsen for ikke å gå glipp av et uforglemmelig og forrykende fyrverkeri-show.

Ta med deg din kjære eller gode venner til The Hampton Court Palace Ice Rink eller Chanary Wharf Ice Rink, og få en fantastisk skøyteopplevelse i urbane omgivelser.

Både juleshopping og nyttårssalg byr på gode priser i fashion-hovedstaden London. Unn deg en lang shoppingtur i for eksempel butikk- og restaurantområdet One New Change, på varehuset Harrods eller i Londons største handlegate Oxford street.

Ta turen til King’s road i bydelen Chelsea og opplev unike butikker og ekte jule- og nyttårsstemning.

Engelsk pub,  en øl og fish and chips

Tilbring en kveld på en ekte engelsk pub, og bestill en øl og fish and chips.

Er du en kunstnersjel må du ikke gå glipp av Londons mange kulturseverdigheter, som blant annet The National Gallery, Natural History Museum, Victoria and Albert Museum og Madame Tussauds.

Planlegg i god tid. British Airways har fleksible daglige avganger fra både Oslo, Stavanger og Bergen, og flyr deg direkte til London Heathrow for en behagelig start på storbyferien.

British Airways er et av verdens største internasjonale flyselskaper, med mer enn 33 millioner passasjerer årlig fra hele verden. Flyselskapets to hovedbaser er på Londons største flyplasser; Heathrow og Gatwick. Heathrow er verdens travleste internasjonale flyplass. I Norge flyr British Airways flere daglige avganger fra Oslo til London Heathrow Terminal 5.

Fra 28. oktober flyr British Airways to ganger om dagen mellom Stavanger og Bergen til London Heathrow Terminal 5, hvor forbindelser til hele verden tilbys.

British Airways har et verdensomspennende rutenettverk som dekker mer enn 700 destinasjoner sammen med `oneworld`-partnere. British Airways tilbyr fire long haul kabiner: First, Club world World Traveller Plus og World Traveller. British Airways har fire daglige avganger fra Oslo til London. Reiser kan bookes på www.ba.com eller hos ditt lokale reisebyrå.

Over de neste fem årene vil British Airways investere mer enn 5 milliarder pund i nye fly, bedre kabiner, elegante lounger og ny teknologi, kun for å gjøre livet litt mer komfortabelt for de reisende både i luften og på bakken.

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.