Home Historisk artikkelarkiv For små og store i Bjørneparken

For små og store i Bjørneparken

by Reiseliv
20-07-08 Bjørneparken HOVED.jpg

Bjørneparken i Flå med små og store: Bjørneparken i Flå har rustet kraftig opp med nye dyr og store lekeområder for barn, både inne og ute.

De to siste årene har Bjørneparken i Flå investert 25 millioner kroner i utbedringer. Nytt av året er to gauper, et seter-område med geiter, stier bygget i høyden for å komme enda nærmere dyrene, et enormt lekeområde ute med apparater og hinderløype, og et 350 kvm stort lekeområde inne.

– Vi er glade for å kunne tilby lekeområder inne også, noe som kan komme godt med på regnværsdager. Dyreparken er i kontinuerlig utvikling, og tilbudet i sommer er bedre enn noen gang, sier Georg Robert Grimeli, daglig leder i Bjørneparken.

Babyboom i Bjørneparken i Flå

Bjørneparken har norske rovdyr som bjørn, ulv, rev, og to flotte gauper som kom i vinter.

I tillegg til rovdyrene bor det også mange andre dyr der, som hjort og elg. Barna kommer tett på dyrene, og kan holde og klappe sauer, geiter, griser, kaniner og pinnsvin.

I Bjørneparken bor det to voksne bjørner, tre ungbjørner og tre bjørnunger som ble født i vinter.

Bjørnungene er snart 6 måneder gamle og elsker å lekesloss, helt til bamsemor sier stopp. De aller siste tilskuddene til parken kom i slutten av mai. Da ble to hjortekalver og en elgkalv født.

Ekte naturopplevelser

Bjørneparken vil gi barn en ekte naturopplevelse fri for neonlys, musikk og kjøpepress.

Her er det dyrene som er i fokus, i naturlige omgivelser. På faste tidspunkt kan besøkende være med når guidene mater rovdyrene. V

ed hjelp av spennende poster rundt omkring i parken kan barn og voksne lære mye om dyr og dyreliv.

Parken ligger i Flå, rett ved riksvei 7 gjennom Hallingdal. Fra Oslo tar det under to timer å kjøre dit.

Bjørneparken
er en naturpark med norske rovdyr og husdyr, som ligger rett ved riksvei 7 i Flå i Hallingdal. Parken er på 267 mål. Her kan du komme tett på dyr som brunbjørn, ulv, gaupe, elg og hjort, og mindre dyr som minigriser, sauer, moskusender, kaniner og pinnsvin. Parken har også aktiviteter som hinderløype, fjellklatring og lekeapparater ute og inne. Les mer om Bjørneparken på www.bjorneparken.no.

Liker du artikkelen om Små og store i Bjørneparken?

Liker du artikkelen om Små og store i Bjørneparken, gi en kommentar eller skriv litt om din egen reise derfra på vår Facebook. Eller om du foretrekker å kommentere på Reiselivs Linkedin eller Instagram. Like bra det!

Hei, hei! Hvordan få nyttige reisetips?

Husk å melde deg på Reiselivs Temamelding så du får tilsendt mange nyttige tips om å reise. Bestill her

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.