Home DestinasjonerAmerika Boutique-hoteller slår an i Den dominikanske republikk

Boutique-hoteller slår an i Den dominikanske republikk

by Reiseliv
2013-07-05 Dominikanske Hoved.jpg

Boutique-hoteller: De små og fine boutique-hotellene i Den dominikanske republikk blir stadig mer populære. Hotellene lokker med spesielle opplevelser for turister som foretrekker utsøkt luksus og eksklusive forhold på ferie i Karibia.

I det siste har anerkjente kåringer hyppig funnet veien til denne karibiske spesialiteten.

Boutique-hoteller kjennetegnes av luksus, intimitet og en personlig service som ikke står tilbake for noe. Konseptet fikk først innpass i noen av de største byene i USA på midten av 1980-tallet. Det byr på gjennomførte temaer og innredninger som skaper en helhetsopplevelse som kan være vanskelig å finne på større hoteller.

Med på Condé Nast Travelers Gold List 2013

I Den dominikanske republikk er det rike muligheter for den avslappende og individuelt tilpassede ferien som et boutique-hoteller kan tilby. Flere av landets boutique-hoteller har nylig vunnet anerkjente priser – for eksempel er boutique-hoteller som Tortuga Bay og Peninsula House å finne på Condé Nast Travelers «Gold List 2013». Condé Nast Traveler er et anerkjent globalt reisemagasin med fokus på luksusreiser.

Tortuga Bay ligger i den østlige delen av Den dominikanske republikk, Punta Cana, og boutique-hotellet er innredet av den berømte motedesigneren Oscar de la Renta. Hotellet har privat strand og maksimalt 50 meter til havet fra alle rommene. Det avslappende stedet er i tillegg nettopp blitt kåret til ett av Karibias ti beste golfhoteller av Carribean Journal og kan dermed by på det beste fra så vel boutique- som golfverdenen.

Plasseringen på Condé Nast Travelers Gold List 2013 er kun én av mange kåringer som Peninsula House kan skilte med. Boutique-hotellet ligger i Las Terrenas i den nordøstlige delen av landet, der du finner kilometervis med hvite sandstrender, mer enn tjue dykkersteder og adgang til en rekke av verdens største økologiske parker. Peninsula House er bygget i klassisk viktoriansk stil og oser av intimitet, ro og avslapping. På Peninsula House er sølvtøyet ekstra blankt og sengetøyet ekstra mykt. Rommene har private verandaer, og overdådigheten fortsetter i biblioteket og i rommenes private hager.

Beveger man seg til landets nordlige region, Puerto Plata, er det boutique-hotellet Casa Colonial Beach Resort & Spa som leder an. Hotellet er designet av Sarah Garcia, og det oser av intimitet og er en utsøkt fusjon av det beste fra den gamle og den nye verdenen. Casa Colonial Beach Resort er medlem av det globale fellesskapet for boutique-hoteller, «Small Luxury hotels in the world», noe som i seg selv er et kvalitetsstempel.

Where everybody knows your name …

Følelsen av å bli ønsket velkommen på som om du var en livslang stamgjest, tiltaler altså flere og flere, og dette er nettopp noe av det de små dominikanske boutique-hotellene tilbyr sammen med mulighetene for en intim, avslappende og personlig ferie. Det er derfor ingen tilfeldighet at Lonely Planet nettopp har kåret Den dominikanske republikk som et av verdens mest avslappende reisemål i 2013.


Om Den dominikanske republikk

Christopher Columbus var den første turisten som la veien til Den dominikanske republikk helt tilbake i 1492. Siden har mange flere turister feriert her – blant dem de fem millionene som besøkte landet i 2012.

Den dominikanske republikk har mer enn 25 spesialutformede golfbaner, og er utnevnt til den beste golfdestinasjonen i Karibia og Latin-Amerika av den internasjonale sammenslutningen av golfoperatører. I tillegg kan landet tilby feriesteder i luksusklassen, en fantastisk vakker natur samt storslåtte byer og sjarmerende landsbyer fylt med varme og
vennlige dominikanere.
www.godominicanrepublic.com

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.