Home Destinasjoner Selma spa, golf og en kald pils i Sunne

Selma spa, golf og en kald pils i Sunne

by Reiseliv
selma spa

Selma spa i Sunne: Trenger du litt personlig pleie? Da kan du ta 110 minutter Lyx ansiktsbehandling, som blant annet innebærer peeling, dyprensing, forming av bryn, håndmassasje og ansiktsmassasje. Og mens fruen nyter livet i spa kan mannen ta seg en tur på golfbanen, eller bare slappe av og meditere med en pils. Mulighetene er mange på Selma spa som ligger i Sunne i Vermland.

Spa, golf og pils: Er du bedriftsleder og lei av slappe medarbeidere som ikke orker noen ting? Eller kanskje du synes at fruen trenger litt personlig pleie som ikke du kan ordne?

Da kan du sende din bedre halvdel på 110 min Lyx ansiktsbehandling, som blant annet innebærer peeling, dyprensing, forming av bryn, håndmassage og ansikts massage.

Og mens fruen nyter livet må mannen kanskje ta seg en tur på golfbanen eller bare slappe av en mediterende stund og pils.

Mulighetene er mange på Selma spa som ligger i Sunne Sverige.

Golf og natur

selma spa

Det gjør godt med en løpetur i vermlandsk natur. Foto: Selma spa

Det tar deg ca to og en halv time og kjøre fra Oslo. Etter hvert som du nærmer deg blir de naturskjønne omgivelsene sterkere.

I oktober da undertegnede var der, hadde høstfargene kommet for fullt og et par jaktlag kunne sees i veikanten. Som sagt er mulighetene mange på Hotell Selma Lagerløf. Er du en golfer, ligger Sunne golfklubb kun et par lange driver fra hotellet.

Det var en fin opplevelse å spille på en blåklar høstdag og se fargespillet på trærne. Banen kan på et par partier være litt uoversiktelig og da er det kjekt å få et par tips fra en som har spilt her før.

Banen har det meste å by fra små skogholt til dype groper og mange topper. Tre fire ganger i løpet av dagen kommer det et lite tog putrende forbi banen nede ved innsjøen Fryken. For meg som er opptatt av det litt visuelle var banen full av små fine innslag.

Personlig velvære

selma spa

Hvilken nytelse å slappe av på terrassen hos Selma spa med utsikt over Fryken. Foto: Selma spa

Har du hatt par måneder med dårlige matvaner eller vært lat? Det nærmeste du har kommet sport er å trykke på tv-kontrollen.

Da kan Spa Selma hjelpe deg over den første kneika. Hele dagen er full av felles trening en kan henge seg på, og gjøre akkurat det som passer deg.

Alt fra morgenbad, aerobics, basic yoga, meditasjon, stavgang, styrke sirkel, stresshåndtering og stepp-up. Dette er kun noen av innslagene som du kan bli med på.

Det er også mange muligheter for egentrening om du vil løpe i skogen eller på løpemaskin i helsestudioet. Er du litt lat av natur og grunnen til du er her, er fordi din bedre halvdel er hyper, så fortvil ikke. Du kan for eksempel prøve Selmas helkropp, der målet er total avslapping i 80 minutter.

Undertegnede prøvde denne behandlingen og følte seg aldeles kjempefin både under og etter behandlingen. Olje, massage, pakket inn i plast som blir varmet opp av varmetepper, ansiktmaske, hodemassage og en aldri så liten hudrens for kroppen. Utrolig deilig!

Du må huske å bestille time lang vei i forkant! Har du bestilt rom betyr ikke det at du er sikret en behandling den helgen du er bor på Selma spa i Sunne.


Selma spa kan du bestille direkte her på Reiseliv

 Selma Spa ligger i Sunne med kort vei til områdets mest populære turistattraksjoner. De byr på et eget treningsrom, i tillegg til vintersportaktiviteter og fotturer.

Hotellet har en golfbane, en vaskeritjeneste og roomservice tilgjengelig til angitte tider. Spa- og velværesenteret tilbyr gjester en rekke massasjer og kroppsbehandlinger.

De ekstravagante rommene hos Selma Spa er utstyrt med en flatskjerm-TV og en minibar som bidrar til en ekstra luksusfølelse. De har telefon, en sittegruppe på rommet og strykefasiliteter.

Overnattingsstedet byr blant annet på en restaurant, som serverer mat i trivelige omgivelser. Om kvelden kan gjester slappe av med noe å drikke i hotellets koselige loungebar.

De som ønsker å spise ute kan velge mellom et stort utvalg restauranter like i nærheten. Sundsbergs Gard er en ti minutters spasertur unna hotellet, og Karlstad Lufthavn når du på rundt 45 minutter med bil.

Liker du artikkelen, så gi oss like på Facebook


Du kan søke hoteller verden rundt og bestille direkte her på Reiseliv


.. ... .
Reiseliv er Norges eldste reiselivsmagasin på Internett, startet i 2000.

Stress ned på Dømle Herregård i Sverige

Slapp av med utendørs jaccuzzi utenfor Dømle Herregård i Sverige. Foto: Yvette-Marie Solem

Leave a Comment

Du liker kanskje også

Reiseliv

Denne nettsiden bruker Cookies for å gi deg bedre søkeresultater og leseropplevelser. Klikk her for å fjerne meldingen.